UCN act2learn

UCN act2learn tilbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau, og vi har desuden en række kurser, specialuddannelser, temadage mv.

Du kan tage uddannelserne på deltid, så de passer bedst muligt ind i din hverdag. Du kan også vælge uddannelsernes moduler som selvstændig efteruddannelse, hvis du vil opdateres på mere specifikke områder.

Udover uddannelse til enkeltpersoner leverer vi konsulentydelser og forløb til private virksomheder, institutioner, kommuner, regioner og offentlige organisationer. Udviklingsforløb kan være alt fra et enkelt oplæg, én kursusdag og temadage til længere forløb og flerårige projekter.

Vi er specialister indenfor fagområderne ledelse, organisation, pædagogik, læring, sundhed, velfærd, teknologi og produktion. UCN act2learn har årligt ca. 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelser. Vi er placeret på UCN’s campusser i Aalborg – primært Mylius Erichsens Vej og Sofiendalsvej. Men vi kommer også ud til den enkelte virksomhed eller institution i forbindelse med skræddersyede forløb tilrettelagt efter organisationens behov.

Vores diplomuddannelser er efteruddannelse på bachelorniveau, som du kan vælge at sammensætte, så de passer til dine personlige kompetenceønsker eller de krav, din arbejdsplads stiller. Vores akademiuddannelser er erhvervsrettede, videregående uddannelser, der giver dig konkrete kompetencer, du kan anvende i dit daglige arbejde eller gør dig i stand til at varetage nye jobfunktioner.

Vi har et tæt samarbejde med UCN’s forskning- og udviklingsafdeling, og vi omsætter forskningsviden til brugbar praksisviden for vores kursister og samarbejdspartnere.

Find den rette uddannelse

Få overblik over vores mange udbud ved at sortere efter uddannelsestype eller faglig interesse.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere – uanset om det drejer sig om individuelle uddannelsesønsker eller skræddersyede forløb til virksomheder og organisationer.

Nyhedsbrev fra UCN act2learn Ledelse og Organisation

Få inspirerende artikler om ledelse, projektledelse, administrativt arbejde og meget mere i din indbakke. Nyhedsbrevet byder også på overblik over aktuelle moduler og kurser, ligesom du med artiklerne bliver præsenteret for gode råd til dit arbejde og kan læse om andre kursister og studerendes erfaringer med at tage uddannelse hos UCN act2larn inden for ledelse og organisation.

Udkommer 4-6 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere nyhedsbreve.