Google Certificeret Manager

6 ugers intensiv uddannelse i digital markedsføring

Hvordan afholdes undervisningen i efteråret 2020?
I efteråret 2020 afhænger undervisningsformen af myndighedernes udmeldinger om covid-19.

Vi forventer, at vores videreuddannelser fra august er tilbage i de kendte rammer med fysisk fremmøde. Ved fysisk fremmøde tager vi naturligvis de nødvendige forholdsregler og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Hvis fysisk fremmøde ikke er muligt, vil undervisningen enten blive afholdt som kombineret undervisning, hvilket vil sige fysisk tilstedeværelse kombineret med online undervisning eller som fuld online undervisning.

Har du spørgsmål til, hvordan undervisningen afholdes eller er du usikker på, om du har mod på at tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Vil du have stærke digitale markedsføringskompetencer på dit CV? Så er uddannelsen til Google Certificeret Manager det helt rigtige valg for dig.

2018 blev året, hvor online markedsføring voksede sig større end offline markedsføring. Med en uddannelse som Google Certificeret Manager får du de kompetencer inden for digital markedsføring, som erhvervslivet efterspørger.

Du lærer, hvordan man sikrer virksomheder en markant digital synlighed, og hvordan man kommer til tops i Googles søgeresultater. I løbet af uddannelsen får du solide kompetencer inden for Google Ads (tidligere Google AdWords), SEO og google analytics.

Uddannelsen giver dig kompetencer til ansættelse som fx Marketing Manager, Marketing Coordinator og E-commerce Manager.

Online markedsføring i praksis

Uddannelsen er bygget op omkring praktiske eksempler og opgaver, og når du afslutter uddannelsen, er du fuldt klædt på til både at analysere en virksomheds digitale potentiale og at planlægge og gennemføre online strategier og kampagner.

Du kan eksekvere, effektmåle og evaluere, og du kan afrapportere resultaterne i et format, som passer til målgrupper uden viden om digital markedsføring (fx ledelsesniveauer).

Som en ekstra bonus giver uddannelsesforløbet dig også mulighed for at erhverve dig Googles populære certificeringer.

"Hos LAZZAWEB er vi på forkant med udviklingen inden for online markedsføring. Når man starter hos os, bliver man taget igennem vores unikke onboarding- og uddannelsesforløb i vores Ads- eller SEO afdeling.

Vi har ansatte, der startede med en begrænset viden, og her ser vi fordele i kandidater, der med Google Certificeret Manager har en grundforståelse for faget. Det fremskynder en oplæringsproces og gør, at man hurtigere i det professionelle bureau kan skabe værdi. Udover hands-on erfaringer fra uddannelsen ser vi også fordele ved en grundforståelse for markedsføring 360 grader rundt.

Selvom vi er førende inden for Google markedsføring, ser vi det også som vigtigt at have bred forretningsforståelse og at kunne guide og navigere kunderne inden for alle vertikaler i digital markedsføring - Pull markedsføring ligesåvel som Push markedsføring."

Patrik Lazzarotto, direktør i LAZZAWEB

Uddannelsens indhold
 

Strategisk markedsføring

Uddannelsen giver dig et overblik over det digitale landskab og redskaberne til at analysere en virksomheds position i landskabet.  Du lærer at udarbejde digitale strategier med udgangspunkt i de forskellige digitale discipliner og i virksomhedens målsætninger.

Du lærer blandt andet om Key Performance Indicators (KPI’er), digitale annonceringsplatforme og om relevante juridiske problemstillinger.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Du lærer om, hvad søgemaskinerne kigger ind i, når de rangerer en hjemmeside. Du lærer, hvordan man kan optimere en hjemmesides rangering ved hjælp af bl.a. korrekt opbygning af tekster, billeder, url’er og metadata.

Google Ads

Du lærer, hvordan man køber annoncering på Google. Du lærer, hvordan man opretter en Google Ads-konto, og hvordan man opbygger, målretter og optimerer kampagner. Du lærer også, hvordan man evaluerer en kampagnens performance. Inden for dette felt når vi også omkring:

  • Shopping
  • Display
  • Søgenetværk
  • Remarketing

Uddannelsesforløbet dig mulighed for at erhverve dig Googles certificeringer, hvilket er en stærk kompetence på dit CV.

Google Analytics

Du lærer, hvordan man arbejder med Google Analytics, og hvordan dataene i Google Analytics kan bruges til at kvalificere en digital markedsføringsindsats.

Uddannelsens tilrettelæggelse

Uddannelsen er et fuldtidsstudie, der er tilrettelagt som en vekslen mellem undervisning og selvstudie. Rundt regnet 2/3 af tiden foregår i undervisningslokalet, mens 1/3 af tiden er selvstudie, casearbejde og øvelser.

På dage med selvstudie er der hotline-support, sådan at du under hele forløbet har mulighed for vejledning og sparring.

uddannelsens forløb er 4 undervisningsdage, 1 vejledning, 1 eksamen + 4 undervisningsdage, 1 vejledning, 1 eksamen.

Uddannelsen giver dig 2 x 5 ECTS via akademimodulerne 'Søgemaskineoptimering' og 'Google Ads'.

Praktikophold
Uddannelsen kan efterfølges af et praktikforløb af 4 ugers varighed. Praktikopholdet giver dig en unik mulighed for at prøve din nye viden af på virkelige problemstillinger.

Praktikopholdet er også en god ting at få på sit CV.

Hos UCN act2learn kan vi hjælpe dig med at finde en praktikplads.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Kurset henvender sig til dig, som har en ambition om at arbejde med digital markedsføring – det kan både være i private virksomheder og i den offentlige sektor.

Få uddannelsen betalt via Jobcenteret
Hvis du er ledig og har du ret til en jobplan, kan du få uddannelsen betalt via Jobcenteret. Uddannelsen findes på den regionale positivliste.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om uddannelsens indhold, er du meget velkommen til at kontakte underviser Lars Funck Kristensen på lafu@ucnact2learn.dk

Se flere udbud indenfor området Digital markedsføring og sociale medier.

 

Opsummering

Pris
kr. 23.000,00 momsfri

Sted
Undervisningen
foregår
Online

Omfang
8 online undervisningsdage + hjemmearbejdsdage + løbende vejledning + eksamen
Hjemmearbejdsdage: 4.9 + 15.9 + 21.9 + 24.9

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
For at deltage på kurset skal du have en ungdomsuddannelse; det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Start
31.08.2020

Slut
09.10.2020

Tilmeldingsfrist
17.08.2020

Tidspunkt
31.8 + 3.9 + 7.9 + 10.9 + 14.9 + 17.9 + 22.9 + 28.9
Vejledning 1.10
Certificering 2.10
Eksamen 9.10

Kontakt

Camilla Baun Winther
Kursussekretær

72 69 16 93
cmb@UCNact2learn.dk

Erhverv