Innovationscamp

Læs om innovationscampen på sundhedsuddannelserne og byd ind med en udfordring

Sundhedsuddannelserne, som består af ergoterapeut-, fysioterapeut-, radiograf-, jordemoder- og sygeplejerskeuddannelserne på Selma Lagerløfts Vej, holder 2 gange om året en innovationscamp, som forløber over 2 dage i uge 13 og 42.

Her arbejder studerende fra henholdsvis 3. og 4. semester med innovationsprocesser. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis din virksomhed, organisation eller arbejdsplads er stødt på en eller flere udfordringer, der har relation til sundhedsvæsnet eller sundhed/sygdom, som vores studerende kan udvikle ideer og løsningsforslag til.

I Nordjylland har vi ved sundhedsplatformen – LSI (Life Science Innovation North Denmark), en samarbejdspartner som bistår med kontakter til relevante virksomheder indenfor sundheds- og velfærdsteknologi. Projektleder hos LSI, Heidi Søgaard Hvistendahl, er sammen med UCN, tovholder for at få de relevante problemstillinger i hus, til innovationscampen.

Når din virksomhed har tilmeldt jeres udfordring via nedenstående formular, kontakter vi dig for at aftale det nærmere forløb.

Du får mulighed for at præsentere og komme i dialog med de studerende omkring udfordringen én time på camp’ens første dag. Dagen efter bliver du indbudt til at høre de studerendes løsningsforslag og vælge, hvilke forslag du synes bedst løser udfordringen.

Se video om Innovationscamp på sundhedsuddannelserne

Kontakt ved spørgsmål

Lene Duus
Lektor, fysioterapeutuddannelsen
+45 72 69 09 58
led@ucn.dk


TILMELD EN UDFORDRING
Felter markeret med skal udfyldes.
Titel på udfordring  
Hvem stiller udfordringen? (navn på organisation/virksomhed/person)  

BESKRIVELSE AF UDFORDRING

Målgruppe  
Baggrund for udfordring  
Konkret beskrivelse af udfordringen formuleret som et spørgsmål  

KONTAKT

Navn  
E-mail  
Telefon