Giv jeres virksomhed et forspring - tag til online MatchMaking på UCNs teknologiuddannelser

Næste arrangement finder sted: onsdag d. 7. oktober 2020

Spørgsmål kan rettes til  Charlotte Heigaard Jensen, chje@ucn.dk eller Karen Marie Boller, kabo@ucn.dk

Hvad er MatchMaking?

MatchMaking er en messe, hvor I kan rekruttere jeres næste talentfulde kollega/praktikant og få indsigt i seneste viden fra uddannelserne. På dagen får I mulighed for at møde 300+ danske og internationale studerende fra vores 16 uddannelser indenfor IT, web, elektronik, energi, miljø, produktion, automation, design og byggeri – og måske finde jeres næste praktikant, studentermedhjælper eller medarbejder.

Gratis deltagelse

Det koster ikke noget at deltage som virksomhed med en messestand. Tværtimod er vi taknemmelige for, at I vil bruge tid på at fortælle vores studerende om mulighederne for karriere i netop jeres virksomhed - og måske også kan præsentere seneste nyt ude fra virkeligheden.

Efterårets MatchMaking bliver virtuel grundet Covid-19

Så er der atter snart MatchMaking messe på en række af UCN’s teknologiuddannelser, og vi håber på at kunne byde jer velkommen til dette halvårlige event onsdag den 7/10 2020. Søger I motiverede danske som internationale praktikanter til praktik fra primo 2021, leder I efter stærke kandidater til studiejobs, projektsamarbejde eller til løsning af konkrete opgave, er det oplagt straks at melde sig til efterårets MatchMaking arrangement. Grundet Covid-19 er vi ved at udarbejde en online messe, så alle kan deltage på en nem, sikker og tidsbesparende måde i en travl hverdag.

Fokus på dialog på virtuelle stande

Modsat tidligere messer er efterårets MatchMaking messe forenklet, så omdrejningspunktet udelukkende er på messedelen med direkte dialog på virtuelle stande fra kl. 9.00 – 12.00. Efter tilmeldingsfristen (21/9) vil alle deltagere modtage praktisk information om, hvor og hvordan messen kommer til at forløbe i den virtuelle verden. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at alle deltagere føler sig godt klædt på både før og under messen.

Tilmeld jer allerede i dag

Kontakt Karen Marie Boller på kabo@ucn.dk for at få tilsendt den officielle invitation og tilmelding . Deadline for tilmelding er den 21/9 2020 grundet den korte tidshorisont frem mod afholdelse den 7/10 2020.

 

 
 

Mød studerende

Deltagerne er danske og internationale studerende fra følgende 16 uddannelser.

 

 
 

Praktikperioder og afslutning

Se hvornår de forskellige typer af studerende skal i praktik, og hvornår uddannelserne afsluttes.

 

”Vi oplever MatchMaking dagen som et meget velforberedt og gennemført arrangement, hvor UCN har gjort et flot forarbejde med at prækvalificere virksomhederne i klynger og brancher, og det selvsamme via farvekode for de studerende. Det højner i høj grad udbyttet som deltagende virksomhed, og det selvsamme for de studerende er jeg overbevidst om”.

Anne-Sofie Krog Nielsen, Recruiter
BILA A/S