Giv jeres virksomhed et forspring - tag til Matchmaking på UCNs teknologiuddannelser

Næste arrangement: onsdag d. 18. marts 2020

Ved spørgsmål kontakt kst@ucn.dk

Hvad er Matchmaking?

Matchmaking er en messe, hvor I kan rekruttere jeres næste talentfulde kollega/praktikant og få indsigt i seneste viden fra uddannelserne. På dagen får I mulighed for at møde 300+ danske og internationale studerende fra vores 16 uddannelser indenfor IT, web, elektronik, energi, miljø, produktion, automation, design og byggeri – og måske finde jeres næste praktikant, studentermedhjælper eller projektmedarbejder.

Gratis deltagelse

Det koster ikke noget at deltage som virksomhed med en messestand. Tværtimod er vi taknemmelige for, at I vil bruge tid på at fortælle vores studerende om mulighederne for karriere i netop jeres virksomhed - og måske også kan præsentere seneste nyt ude fra virkeligheden.

Velforberedte studerende

Samme dag om gennemfører de studerende en karrieredag i samarbejde med en række faglige organisationer. Her vil de studerende bl.a. arbejde med CV, social media, personlig præsentation/ branding og øvrige kompetencer, som klæder dem på til at tage dialogen op med virksomhederne.

Match-konceptet

Vi gør det let for virksomheder og studerende at finde hinanden. Både virksomheder og studerende får udleveret badges med farver der viser, hvilke af fem forskellige brancherettede fagområder man har interesse i. Alle studerende som bærer badges på messen er aktivt praktiksøgende.

 


 
 

Mød studerende

Deltagerne er danske og internationale studerende fra følgende 16 uddannelser.

 

 
 

Praktikperioder og afslutning

Se hvornår de forskellige typer af studerende skal i praktik, og hvornår uddannelserne afsluttes.

 


 

Tilmeld virksomhed

Felter markeret med er obligatoriske og skal udfyldes.
Navn  
E-mail  
Virksomhed  
Kommentar 
 
 

De deltog i 2019

Logoer fra virksomheder som deltager i Matchmaking

 

”Logimatic deltager igen i år i MatchMaking, da vi her får en god mulighed for dialog med de studerende om praktikforløb og projektskrivning.”

 

 Lene Dahlstrøm, HR Manager ved Logimatic

Kontakt

Kirsten Sekkelund Torndahl Thomsen
Kontaktperson
Teknologiuddannelserne
Tlf. 72 69 15 12
kst@ucn.dk