Giv jeres virksomhed et forspring - tag til MatchMaking på UCNs teknologiuddannelser

Næste arrangement finder sted: onsdag d. 7. oktober 2020

Spørgsmål kan rettes til Kirsten Sekkelund Thomsen på kst@ucn.dk

Hvad er MatchMaking?

MatchMaking er en messe, hvor I kan rekruttere jeres næste talentfulde kollega/praktikant og få indsigt i seneste viden fra uddannelserne. På dagen får I mulighed for at møde 300+ danske og internationale studerende fra vores 16 uddannelser indenfor IT, web, elektronik, energi, miljø, produktion, automation, design og byggeri – og måske finde jeres næste praktikant, studentermedhjælper eller medarbejder.

Gratis deltagelse

Det koster ikke noget at deltage som virksomhed med en messestand. Tværtimod er vi taknemmelige for, at I vil bruge tid på at fortælle vores studerende om mulighederne for karriere i netop jeres virksomhed - og måske også kan præsentere seneste nyt ude fra virkeligheden.

Velforberedte studerende

Samme dag om gennemfører de studerende en karrieredag i samarbejde med en række faglige organisationer. Her vil de studerende bl.a. arbejde med CV, social media, personlig præsentation/ branding og øvrige kompetencer, som klæder dem på til at tage dialogen op med virksomhederne.

Match-konceptet

Vi gør det let for virksomheder og studerende at finde hinanden. Både virksomheder og studerende får udleveret badges med farver der viser, hvilke af fem forskellige brancherettede fagområder man har interesse i. Alle studerende som bærer badges på messen er aktivt praktiksøgende.

 


 
 

Mød studerende

Deltagerne er danske og internationale studerende fra følgende 16 uddannelser.

 

 
 

Praktikperioder og afslutning

Se hvornår de forskellige typer af studerende skal i praktik, og hvornår uddannelserne afsluttes.

 

 
 

De er tilmeldt

Logoer fra virksomheder som deltager i Matchmaking

”Vi oplever MatchMaking dagen som et meget velforberedt og gennemført arrangement, hvor UCN har gjort et flot forarbejde med at prækvalificere virksomhederne i klynger og brancher, og det selvsamme via farvekode for de studerende. Det højner i høj grad udbyttet som deltagende virksomhed, og det selvsamme for de studerende er jeg overbevidst om”.

Anne-Sofie Krog Nielsen, Recruiter
BILA A/S

Kontakt

Kirsten Sekkelund Torndahl Thomsen
Studiepraktik-koordinator
Aalborg
Tlf. 72 69 15 12
kst@ucn.dk