MatchMaking messe på mange af UCN's teknologi- og businessuddannelser

Næste gang: onsdag d. 13. oktober 2021

Spørgsmål kan rettes til Kirsten Sekkelund Torndahl Thomsen på KST@ucn.dk

Hvad er MatchMaking?

MatchMaking er en messe, hvor I får mulighed for at møde danske og internationale studerende på forskellige semestre fra en lang række af vores teknologi- og businessuddannelser. Fokus spænder over praktik, studiejob, job og projektsamarbejder. Desuden opfordrer vi vores studerende til på messen at netværke og være opsøgende på den branche, de uddanner sig til.

Gratis deltagelse

Det koster ikke noget at deltage som virksomhed. Tværtimod er vi taknemmelige for, at I vil bruge tid på at fortælle vores studerende om mulighederne for karriere i netop jeres virksomhed - og måske også kan præsentere seneste nyt ude fra virkeligheden.

Hent praktikoversigt

Få et overblik over uddannelsernes praktikperioder.

Hent praktikoversigt

Indryk gratis annonce

Indryk et gratis praktikopslag, stillingsopslag eller projektforslag til alle studerende på UCN.

Brug vores jobportal til at indrykke opslag til de studerende. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte erhvervskontakten@ucn.dk

Indryk annonce

”Vi oplever MatchMaking dagen som et meget velforberedt og gennemført arrangement, hvor UCN har gjort et flot forarbejde med at prækvalificere virksomhederne i klynger og brancher, og det selvsamme via farvekode for de studerende. Det højner i høj grad udbyttet som deltagende virksomhed, og det selvsamme for de studerende er jeg overbevidst om”.

Anne-Sofie Krog Nielsen, Recruiter
BILA A/S