Oplev verden

Ta’ i praktik i udlandet og få en oplevelse for livet – og uvurderlig international erfaring

 

Du kan vælge et studieophold på et udenlandsk universitet eller tilbringe din praktik i udlandet. UCN samarbejder nemlig med praktiksteder og uddannelsesinstitutioner i mere end 40 lande verden over.

Uanset hvilken international vej, du vil gå, vil du blive udfordret og udviklet både fagligt og personligt, og du vil få en unik mulighed for at udvide dit netværk på tværs af landegrænser.

Planlæg dit ophold

Planlægning er nøglen til et succesfuldt udlandsophold. Det er en fordel at undersøge mulighederne så tidligt som muligt – allerede et år før din afrejse. Hvilket land går du efter? Hvilket fagligt indhold? Hvornår er det mest optimale rejsetidspunkt på dit studie? Hvilke optagelsesregler skal du have afklaret mv.

Hjælp til at finde et praktiksted

Er du på udkig efter et praktikophold i Kina, Australien eller USA i forbindelse med din uddannelse, så lad KILROY Education hjælpe dig. KILROY har gode kontakter til erhvervslivet i Kina, Australien og USA og mange års erfaring i at hjælpe studerende med at finde den rette praktikplads. Læs mere om KILROY’s praktikpladser.

Studie- eller praktikophold?

Der er stor forskel på, om du vil studere eller tage din praktik i udlandet. Går du efter at få faglig undervisning og opleve et udenlandsk uddannelsessystem indefra, skal du vælge et studieophold. Er du mere interesseret i at kombinere teori med praktik, skal du vælge et praktikophold i en virksomhed, institution, organisation mv.

Store studierabatter

Husk at tage det internationale studiekort med dig, når du rejser ud i verden. ISIC studiekort koster 185 kroner årligt – et beløb, som er tjent hurtigt ind med de studierabatter, du får på alt fra bredbånd og bøger til sushi, underholdning og hoteller. 125.000 steder i 130 lande verden over. Download ISIC-app’en gratis eller besøg ISIC Danmark og læs mere.

Film

Se de korte film med UCN-studerende, som for nylig har været på praktikophold i udlandet, og lad dig inspirere af deres erfaringer og gode råd.