08. juni 2017

UCN åbnede dørene

Onsdag d. 7. juni blev dørene slået op til åbent hus og info-møder på en stor del af UCNs uddannelser, hvor kommende studerende kunne blive afklaret omkring studievalg og fornemme studiemiljøerne på de forskellige adresser.

I Aalborg kunne potentielle studerende møde uddannelserne indenfor teknologi på Campus Sofiendalsvej, business på Campus Hobrovej samt lærer- og pædagoguddannelserne på Campus Mylius Erichsensvej. I Hjørring stod alle uddannelser klar på Campus Skolevangen og i Thisted var finans- og markedsføringsøkonomuddannelserne klar på Campus Lerpyttervej.


Rene, Natasja og Kris besøgte Campus Hobrovej for at blive klogere på finansuddannelserne.

Til åbent hus er vejledere og frivillige studerende på pletten til at fortælle om uddannelsernes indhold, optagelse, karriereveje og videre uddannelse. Og afklaring af mulighederne er centralt for mange af deltagerne, der er sultne efter at få svar på deres mange spørgsmål. Nogle af de interesserede, som dukkede op på Campus Mylius Erichsensvej, var Agnes og hendes kæreste Rene, som overvejer pædagoguddannelsen:

 - Jeg er her for at udvide min horisont og finde ud af, om pædagoguddannelsen er noget, jeg skal hoppe ud i på et tidspunkt. Derfor har jeg en hel masse spørgsmål. Det der fascinerer mig mest ved pædagoguddannelsen er den måde, man kan forgrene uddannelsen, som man gerne selv vil og det kreative.


Agnes og hendes kæreste Rene var taget til informationsmøde på pædagoguddannelsen i Aalborg.

UCN kunne med glæde notere en øget interesse fra de potentielle studerende. Særlig uddannelserne indenfor Teknologi og Business i Aalborg oplevede en markant fremgang i besøgende. Teknologiuddannelserne især var velbesøgte med tre gange så mange gæster sammenlignet med samme arrangement i 2016. På businessuddannelserne kunne man også notere en meget tilfredsstillende fremgang på næsten 50% i antallet af interesserede, der var nysgerrige på en karriere indenfor finans, service og markedsføring.

Har du allerede fundet din vej og uddannelse, skal du huske, at ansøgningsfristen til kvote 1 er d. 5. juli kl. 12.

Mere info:

Af Peter Møller Rasmussen, pmr@ucn.dk, UCN Kommunikation.