01. oktober 2018

UCN skifter navn og får nyt logo

Fra 1. oktober 2018 justerer Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) sit navn til Professionshøjskolen UCN. Samtidig sker der en forenkling og fornyelse af logo og det visuelle udtryk.

Med navnejusteringen går UCN væk fra det lange navn ”University College Nordjylland” og fastholder samtidig den meget udbredte forkortelse UCN – nu som en integreret del af navnet.

- Med navneskiftet holder vi fast i det, som er kendt, og bevæger os samtidig i samme retning som resten af vores sektor, hvor navnet professionshøjskole kommer mere og mere i højsædet. Dermed signalerer vi for alvor, at vi er en praksisnær uddannelsesinstitution med helt særlige professionsrettede uddannelser, siger rektor Lene Augusta Jørgensen.

Sådan ser Professionshøjskolen UCN's nye logo ud.

Samtidig med navneskiftet gennemfører Professionshøjskolen UCN en fornyelse og forenkling af logo og visuelt udtryk. Baggrunden for denne forandring er et ønske om, at Professionshøjskolen UCN fremstår som en stærk og samlet nordjysk uddannelses- og vidensinstitution, der via mange forskellige aktiviteter bidrager til at skabe vækst og velfærd i landsdelen.

- Som uddannelsesinstitution skal vi være synlige og kommunikere til mange forskellige målgrupper. Det kræver, at vi har noget på hjerte, men også at vi fremstår tydelige og professionelle. Det skal vores nye visuelle udtryk hjælpe os til. Vi har gennemført en kraftig forenkling af vores udtryk, som gerne skal være med til at skabe et mere synligt og tydeligt UCN, siger Lene Augusta Jørgensen.

På flere af UCN's campusser er det gamle logo allerede udskiftet med det nye.

Forandring af navn og udtryk begynder 1. oktober 2018 og vil ske gradvist over en periode. 

Det vil betyde, at UCN ’s samarbejdspartnere i en periode vil møde et UCN i både nyt og gammelt udtryk.

- Vi vil gøre vores bedste for, at dette ikke vil skabe unødig forvirring om Professionshøjskolen UCN som afsender og modtager af kommunikation, siger Lene Augusta Jørgensen.

Mere info:

Af Erik Hagen Jørgensen, ejo@ucn.dk, UCN Kommunikation