06. november 2019

Chefer i opløbet om nordjysk lederpris

Tre nordjyske ledere er nomineret til Den Nordjyske Ledelsespris 2019.

Dommerkomiteen, der uddeler prisen, er ikke i tvivl om, at der findes et væld af dygtige ledere både i private virksomheder og i det offentlige i Nordjylland. De har nu fundet de tre stærkeste kandidater blandt de 16 indstillede ledere til årets pris.

Det særlige ved prisen er, at alle er indstillet af deres medarbejdere og kolleger, som har ønsket at vise dem anerkendelse for deres særlige evner som leder. Det er i år 12. gang, at prisen uddeles. Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

De tre nominerede til Den Nordjyske Ledelsespris 2019 er:

Morten Vinther Jensen, administrerende direktør NORDJYSKE Medier

Uddrag fra indstillingen: Mortens dør er altid åben, og han inviterer personalet til en snak på kontoret - og han lytter. Morten gør meget ud af at blive set på gulvet - og ved man ikke kan være direktør fra et lille kontor. Mediebranchen er hård - det ved alle - men han formår at motivere og udvikle ledelsen og er omstillingsparat i en tid, hvor skiftet til digital er svær.

Peter Boltau, administrerende direktør TL BYG A/S

Uddrag fra indstillingen: Peter har en utrolig positiv og anerkendende ledelsesstil. Hans energi er betagende og smitter positivt af på hele organisationen. Peter kører ugentlige personlige coachende samtaler med medarbejdere og ledere, der refererer direkte til ham, og han er en super sparringspartner. Han tør tage diskussionerne og konfrontere den modstand, der måtte opstå i hans position. Dette gøres ved god ledelse med at involvere medarbejderne, således de føler ejerskab i de løsninger der vælges.

Thomas Smidt Dissing, skoleleder Thy Privatskole

Uddrag fra indstillingen: Man skal være nytænkende, visionær og lidt excentrisk for at etablere en privatskole i Thy. Det er Thomas, og han nyder at skulle ”stå på tæer” for at udvikle organisationen, sine medarbejdere og sig selv. Thomas bakker alle initiativer op – uanset hvem de kommer fra. Alt er muligt og der kan altid findes en løsning. Han kan få det bedste ud af enhver situation, men altid ud fra organisationens bedste. Thomas er i den grad organisationens mand – også når der til tider skal træffes knap så behagelige beslutninger.


De tre nominerede ledere: Peter Boltau (tv.), Morten Vinther Jensen (midten) og Thomas Smidt Dissing (th.)

Prisen uddeles på konference

Hvem der løber med æren som årets nordjyske leder bliver afsløret på Lederne Himmerlands konference på Comwell Hotel Hvide Hus fredag 22. november. Vinderen får en gavecheck på 25.000 kr. til UCN act2learn samt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen.

For yderligere information

Læs mere om prisen på www.dennordjyskeledelsespris.dk

Kontakt:
Områdedirektør Ane Davidsen, UCN act2learn, Telefon 7269 1651