12. oktober 2020

Her er årets nominerede til nordjysk lederpris

Dommerkomiteen har nu fundet de tre nordjyske chefer, der er nomineret til Den Nordjyske Ledelsespris 2020.

Det særlige ved prisen er, at alle er indstillet af deres medarbejdere og kolleger, som har ønsket at vise dem anerkendelse for deres særlige evner som leder. Det er i år 13. gang, at prisen uddeles. Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

De tre nominerede til Den Nordjyske Ledelsespris 2020 er:

Asia Christensen

Leder, Lindholm og Gug Plejehjem

Uddrag fra indstilling: ”Asia er meget lyttende og forstående og har fokus på at gå forrest og få medarbejderne med. Hun har fokus på, at den enkelte medarbejder får nye arbejdsopgaver og ansvarsområder, som ligger uden for de faste arbejdsopgaver, så den enkelte vokser i sit arbejde og tager ansvar for opgaver, som medarbejderen ikke havde troet, at han/hun kunne klare. Asia giver altid udtryk for, at plejehjemmet er hendes arbejdsfamilie og det mærkes tydeligt i hverdagen”

Johanne Felbo

Afsnitsleder, PPR Aalborg

Uddrag fra indstilling: ”Johanne er en leder med overskud og tid til de enkelte ansatte, uanset om der er tale om praktikanter eller medarbejdere med mange års erfaring. Hun har et motto: Gør det, der giver mening! Johanne vil fortælle, at hun indimellem bliver drillet med sin simple ”no nonsense” tilgang, men sandheden er, at det inspirerer og motiverer hendes medarbejdere til at gøre deres bedste hver dag. Bag mottoet gemmer der sig nemlig det faktum, at hun har fokus på, at hendes og vores handlinger skal gøre en forskel for de børn og unge, vi er sat i verden for at hjælpe”

Mads Nygaard

Administrerende direktør, Louis Nielsen A/S

Uddrag fra indstilling: ”Mads er nærværende, empatisk og formidler ledelsens beslutninger med en god portion usnobbet humor. Hans dør er åben, og han er altid parat til en snak af både professionel og privat karakter. Her er højt til loftet. Han er selv startet i firmaet som optikerelev for 30 år siden og har været med på hele rejsen. Han sætter derfor pris på alle, som bidrager til at gøre vores firma til det, det er i dag – det gør at alle føler sig værdsat. Derfor føler at alle, at vi bidrager til det firma vi er, og det giver et godt arbejdsmiljø”


De nominerede til prisen: Asia Christensen (tv.), Johanne Felbo (midten) og Mads Nygaard (th.).

Prisen uddeles på konference

Prisen uddeles på Lederne Himmerlands konference på Comwell Hvide Hus i Aalborg tirsdag 27. oktober 2020.

Prisvinderen får - udover æren - overrakt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kr.

For yderligere information

Læs mere om prisen på www.dennordjyskeledelsespris.dk

Kontakt

Områdeleder Ane Davidsen, UCN act2learn, Telefon 7269 1651