19. november 2021

Studerende vil skabe julemagi på feriecentret HimmerLand

”Der skal være kælkebane, kæmpe juletræ med gaver, real life pinball og snekanoner”. Der blev tænkt stort, da de studerende Katrine, Mette, Lasse og Peter fremlagde deres bud på, hvordan feriecentret HimmerLand kan lokke flere børnefamilier til.

Repræsentanter fra HimmerLand var fredag d. 19. november på besøg på UCN for at få input fra et hold studerende på serviceøkonomuddannelsen. HimmerLand satser nemlig stort på at udvikle nye faciliteter og tiltag, der skal være med til at gøre feriecentret til en helårsdestination. 400 millioner kroner skal der investeres.

 - Vi vil skabe et juleunivers inden i og oven på den nye multihal, som skal bygges i HimmerLand – med masser af aktiviteter for børnefamilierne. Det skal være med til i højere grad at udnytte den ledige kapacitet, der er om vinteren, hvor golfbanerne er lukket, fortæller Katrine, Mette, Lasse og Peter, der også havde selskab af to andre studerende i deres gruppe.


Katrine Attrup Sørensen, Mette Lindgren Nielsen, Lasse Hansen, Peter Erik Særmark-Thomsen og deres to medstuderende Thea Kristiane Rasmussen og Lise Lindhardt (ikke på billedet) med deres bud på, hvordan man kan skabe et juleunivers i og på den kommende multihal i feriecentret HimmerLand. 

Det var helt i tråd med HimmerLands ambition om at blive kendt for mere end golf og spa og trække både sportsaktive samt børnefamilier til. Blandt de andre gruppers idéer var en klatrevæg i multihallen, hvor klatrerne kunne blive udsat for både blæst og regn.

 - Det giver os en hel masse at høre de studerendes idéer. De tænker kæmpestort og fokuserer ikke på alle begrænsningerne. Det er befriende, og vi får nogle gode input, som kan bruges i vores idégenerering. Og så har det været sjovt at se deres konkrete prototyper, siger Morten Hald, aktivitetsansvarlig, Ditte Madsen, marketing manager, og Mia Kronborg Frank, marketingsassistent, fra HimmerLand.

De studerende på 1. semester på serviceøkonomuddannelsen har brugt det meste af november på forløbet, hvor de bl.a. har været forbi HimmerLand i Gatten.

Mere info:

Af Silas Mühlbach, sfm@ucn.dk, UCN Kommunikation