Gå til hoved indhold

Han beskæftiger sig med små og mellemstore virksomheders tilgang til de muligheder og udfordringer, der findes online. Det kan være virksomhedernes muligheder for online-handel, f.eks. at starte onlinesalg op, eller hvordan man som en mindre virksomhed skal forholde sig til store internationale spilleres indtog på det danske marked, eksempelvis Amazon og eBay.

Kunstig intelligens/AI

Lars har stor viden om de udfordringer og muligheder, kunstig intelligens, såsom ChatGPT, giver for både virksomheder, borgere og samfund. Kunstig intelligens har potentialet til at assistere eller helt overtage mange af de opgaver, der indtil nu har krævet dedikeret personale. Samtidigt kan kunstig intelligens også være med til fundamentalt at ændre ved mange af de mekanismer, vores dagligdag bygger på.

Lars arbejder blandt andet med, hvordan virksomheder i praksis kan bruge kunstig intelligens til at assistere med produktion af indhold til hjemmeside, sociale medier mv.

Turisme og oplevelsesindustri

Lars har desuden stor erfaring med turistbranchen i Danmark og i særdeleshed Nordjylland, og de problemstillinger denne branche står overfor. Nordjylland er den region, hvor turisme betyder mest, og derfor er det vigtigt, at denne branche formår at udnytte de muligheder, der er online.

Lars Funck er ekspert i e-handel og online markedsføring

Kontaktinformation

Lars Funck Kristensen

Udviklingskonsulent, e-handel og online markedsføring

Telefon:
72691763