Gå til hoved indhold

Jobportal

Jobportalen er din indgang til UCN's studerende. Her kan du opslå praktikpladser, studiejobs, fuldtidsjobs og projekter til alle uddannelser.

Få overblik over mulighederne

Med jobportalen har du og din virksomhed en unik indgang til UCN's studerende og dimittender. Bliv klogere på dine muligheder nedenfor.

Ansæt en studerende

Med en studentermedhjælper får du adgang til frisk viden, innovative perspektiver og hjælp til den daglige opgaveløsning. En studentermedhjælper kan også være en fremtidig medarbejder og kan derfor være en god investering i din virksomhed.

Ansæt en dimittend

Med en dimittend får du en medarbejder, som er klædt på med den nyeste viden fra sit fagområde, og som er motiveret for at sætte sin viden og kompetencer i spil for din virksomhed.

Find en praktikant

Med en praktikant får du ny viden og mulighed for at afprøve en potentiel ny kollega. Du bidrager samtidig til den studerendes faglige udvikling og giver dem værdifuld praktisk erfaring.

Start et projektsamarbejde

Er din virksomhed på udkig efter nye løsninger, innovative idéer eller et friskt perspektiv på aktuelle problemstillinger? Hvert semester samarbejder vores studerende med et bredt spektrum af virksomheder, som søger hjælp til at løse forskellige udfordringer gennem projektsamarbejde.

Effektiv jobannoncering og nem kontakt til kandidaterne

På jobportalen har du har desuden mulighed for at:

  • promovere virksomheden via en præsentationsvideo på egen virksomhedsprofil
  • fremsøge relevante kandidater og kontakte dem direkte
  • administrere flere jobopslag via virksomhedsadgangen

Kontakt UCN Karriere

Bianca Maria Gutsmidl

Chefkonsulent

Karen Marie Boller

Kommunikations- og eventkoordinator