Next Step er UCN's iværksættermiljø. Her tilbydes udvalgte studerende et forløb til fordybelse og udvikling af deres kompetencer inden for innovation og entreprenørskab.

Målet er at flere studerende får viden og færdigheder til at starte deres egen succesfulde virksomhed under deres studie på UCN. Forløbet er bygget op omkring fem forskellige spor - som alle involverer intensiv og tæt sparring. Deltagerne får rådgivning fra interne og eksterne konsulenter med fokus på at omsætte idéer til forretningskoncepter eller vækst/udvikling af eksisterende virksomheder.
 Mød iværksætterne fra Next Step

 

 


Bliv mentor


Vil du investere 2 x 1 time af din tid til at hjælpe unge iværksættere på vej? Så meld dig til mentornetværket på Next Step.
 
Start-ups 

Her ser du et udpluk af de virksomheder, som studerende har startet i forbindelse med deres deltagelse på Next Step. Se alle start-ups. 

 Next Women 

Med støtte fra Fonden for Entreprenørskab har UCN Innovation startet et nordjysk netværk, der skal være med til at motivere og inspirere unge kvinder, der studere på UCN, til at gå iværksættervejen. Det nye netværk hedder Next Women.


 

 


Allerede involveret?


Er du allerede involveret i UCN Next Step? Så kan du holde dig opdateret om praktiske informationer og planlagte aktiviteter.
 

Kontaktperson

Anni Stavnskær Pedersen
Chefkonsulent
UCN Innovation
Tlf. 72 69 04 86
asp@ucn.dk