Gå til hoved indhold

Skal vi holde kontakten?

Har du lige bestået din sidste eksamen eller dimitterede du for længe siden? Vores alumne-netværk er til for alle tidligere studerende og har til formål at styrke dit professionelle netværk og din karriere.

Du kan læse mere om medlemskabet herunder eller tilmelde dig via formularen.

Medlemskabet er gratis og uforpligtende.

Tilmelding til alumnenetværket

UCN Alumni er for alle tidligere studerende på vores grunduddannelser.
Tilmeld dig eller læs mere om UCN Alumni under formularen.

Eksempler på alumneaktiviteter

På jagt efter nyt job eller karriereskift?
På jagt efter nyt job eller karriereskift?

UCN Karriere arbejder målrettet med at fremme din position på jobmarkedet. Gennem UCN Alumni kan du få tilbud om at deltage i jobmesser og rådgivning om karriere. Tilmeld dig og vælg "Nyheder om karrieremuligheder og tip til jobsøgning"

Giv tilbage til nye studerende
Giv tilbage til nye studerende

Måske har du lyst til at formidle din glæde ved din uddannelse og efterfølgende job? Eller du er i gang med din egen virksomhed? Vi bruger netværket til at efterspørge oplægsholdere og ambassadører, som har noget på hjerte. Fx gennem kontakt til tidligere deltagere på Next Step iværksætterforløb.

Arrangementer og jubilæum
Arrangementer og jubilæum

Vil du have besked, når vi afholder faglige arrangementer for din profession? Eller måske en invitation til jubilæum eller andre aktiviteter, hvor du kan møde dine tidligere studiekammerater? Meld dig ind i netværket og vælg "Faglige arrangementer og netværk"

Fakta om UCN Alumni

20% rabat til dimittender

Folkeuniversitetet og UCN har lavet en samarbejdsaftale, der giver UCN- dimittender 20% rabat til en række kurser og foredrag det første år efter du er dimitteret.

Læs mere her

Hold kontakten via LinkedIn

På UCN's LinkedIn-site følger godt 33.000 med i vores aktiviteter. Følg os og styrk dit netværk til tidligere studerende fra din uddannelse og vores samarbejdspartnere.

Følg UCN på LinkedIn

Kontakt

Spørgsmål eller yderligere information? Kontakt alumni@ucn.dk