Uddannelser


Vores uddannelser er tæt koblet til den virkelighed, du skal ud i, når du er færdig med din uddannelse.

UCN tilbyder en række grunduddannelser (erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser) samt overbygningsuddannelser (top-up til professionsbacheloruddannelser). Læs mere om uddannelsesniveauer ved UCN.

Studiestart - februar 2018

Det er vigtigt for os, at du får en god studiestart. Derfor har vi allieret os med en masse af vores nuværende studerende - som sammen med underviserne - sørger for at tage godt imod dig, når du starter på din nye uddannelse.

Åbent hus

Til åbent hus kan du komme lidt tættere på. Det er en god måde at få indblik samt opleve campus og faciliteter. Du kan møde studerende, vejledere og undervisere og bliv klogere på én eller flere af UCN's uddannelser.

Studievejledning

Studievejlederne kan blandt andet hjælpe dig med at få besvaret spørgsmål om uddannelserne, optagelse, individuel kompetencevurdering (IKV) og om merit. Du kan også få svar på hvad du skal være opmærksom på, når du skal sende din ansøgning.

Optagelse

Bliv klogere på hvordan du kan søge ind på UCN's uddannelser samt hvilke ansøgningsfrister og generelle adgangskrav, der gør sig gældende i forhold til vores erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind