Vil du ind i demokratiets maskinrum? Udvikle den offentlige sektor og gøre politiske visioner til virkelighed?

Som administrationsbachelor får du en vigtig rolle i samfundets motorrum; den offentlige sektor. Du får kompetencer til at løse komplekse problemstillinger inden for det administrative område i kommuner, regioner og staten. Og du kommer til at bidrage til at gøre de politiske visioner til konkret virkelighed.

Uddannelsen dækker et bredt område. Efter den fælles del toner du din uddannelse inden for HR, økonomi, vejledning, beskæftigelse, velfærd eller skat.

Som administrationsbachelor er der mange karriereveje i kommuner, regioner og staten. Du kan også få job i det private. Du kan f.eks. blive personalekonsulent, projektleder, uddannelses- og erhvervsvejleder, jobkonsulent eller økonomikonsulent.

Uddannelsens officielle titel er professionsbachelor i offentlig administration.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 5 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Lene Faurholt Gravgaard
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 12 96
lnf@ucn.dk
Bjørn Max Schaumann
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 51
bms@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Jeg valgte uddannelsen til administrationsbachelor på baggrund af min mangeårige interesse for politik og samfundsforhold. Uddannelsen giver mig mulighed for at forstå og komme ind til kernen af den offentlige sektors opgaver, organisering og udvikling."

Joachim Lindflaten

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til administrationsbachelor på UCN.

Få sparring hos en studievejleder og få svar på dine spørgsmål.

Find ud af hvornår og hvordan du kan søge ind på din drømmeuddannelse.

Kom til åbent hus - oplev studiemiljøet og kom lidt tættere på.

Skriv dig op, og bliv mindet om åbent hus og events.