Hvad kræver uddannelsen?

Få svar på, hvad det kræver af tid, egenskaber og udgifter for at komme godt igennem studiet og blive en god administrationsbachelor.

Uddannelsen til administrationsbachelor kræver, at du er indstillet på at deltage aktivt og bruge tid på studiet. Du vil opleve, at studiet stiller krav til dig, for det giver dig den bedste læring i sidste ende.

Uddannelsen er et fuldtidsstudie  

Som udgangspunkt kan du forvente, at der kan være undervisningsaktiviteter i tidsrummet 8.30-17.10 alle hverdage, men det kan dog sagtens variere. Her vil du modtage undervisning, få vejledning, lave øvelser, arbejde alene, lave praksisundersøgelser eller bruge tid på gruppearbejde. Der kan også forekomme studieaktiviteter på andre tidspunkter f.eks. over en nat eller en weekend i forbindelse med studieture og udflugter.

Deltag aktivt i dit studie

Det er ikke nok bare at møde op til undervisningen. Du skal også deltage aktivt. Det betyder, at du f.eks. deltager i gruppe- og holdaktiviteter og kommer med dine inputs. Din deltagelse er afgørende for kvaliteten af undervisningen, og derfor vil der også være fraværsregistrering på de første tre semestre. Derudover forventer dine undervisere og medstuderende, at du har forberedt dig, når du møder op, og derfor kan du også forvente hjemmearbejde.

Studiet stiller krav til dig

På uddannelse vil du opleve, at der er forudsætningskrav. Det betyder, at du hver 4. uge skal løse en opgave, som du er forpligtet til at udføre. Det kan f.eks. kan være en skriftlig opgave, et mundtligt oplæg eller en quiz. 

Der er udgifter til bøger og udstyr 

Du får brug for bøger i løbet af studiet og skal regne med en udgift på ca. 1500 kr. pr. semester, men det kan variere. Udgifterne til bøger kan dog holdes nede ved at købe brugte bøger eller læse noget af materialet digitalt. Derudover får du brug for en bærbar computer. Office-pakken med Excel bliver gjort tilgængelig for dig gratis under dit studie.

Få et smugkig på litteraturen

Er du interesseret i at høre nærmere om litteraturen på uddannelsen, er du velkommen til at kontakte den faglig studievejleder.

Studievejledning

Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Anesofie Bengtsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 12 96
ansb@ucn.dk