Vil du nørde med de nyeste robotteknologier? Og udvikle automatiserede produktionsløsninger, der gør virksomheder mere effektive?

Som automationsteknolog skaber du sikre og innovative løsninger for virksomheder ved at udvikle og optimere deres tekniske systemer og automatiske anlæg som eksempelvis robotteknologi. Du står i spidsen for den praktiske installation, dvs. opstilling, indkøring, optimering og drift af automatiske anlæg i produktionstekniske miljøer.

Uddannelsen giver dig en bred viden om opbygning og optimering af tekniske styresystemer og automatiske industrianlæg som f.eks. robotter. Du opnår desuden indsigt i ledelse af projekter.

Som automationsteknolog kan du arbejde i private såvel som offentlige udviklingsvirksomheder, forsyningsvirksomheder og industrivirksomheder, der f.eks. producerer vindmøller, pumper eller svejserobotter.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September


Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Mit største ønske er nok at komme til at besidde et job som projektleder, da uddannelsen til automationsteknolog også indebærer projektledelse, innovation, finans- og forretningsforståelse."

Brian Westergaard Pedersen

Læs interview

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.