Gå til hoved indhold

Bioanalytiker

En uddannelse på 3,5 år, hvor du lærer om diagnostik, bioanalyse, laboratoriefærdigheder samt blod- og vævsprøver.

Praktik

Praktikken er et centralt element på UCN og i uddannelse i virkeligheden.

På uddannelsen til bioanalytiker skal du i klinisk uddannelsen (praktik) flere gange under uddannelsen. I alt skal du i klinisk uddannelse i Region Nordjylland svarende til ca. 1/3 af studietiden. Her skal du afprøve teorier og færdigheder i praksis samt tilegne dig ny viden inden for professionen. Praktik kaldes på sundhedsuddannelser også ofte for "klinisk uddannelse".

Du kommer i praktik i Region Nordjylland

Uddannelsen afvikles i samarbejde med Region Nordjylland, hvor du kommer i praktik på regionens sygehuse. På Region Nordjyllands hjemmeside, kan du se en liste over potentielle praktiksteder.

Tag din praktik i udlandet

Din praktik behøves ikke foregå i Danmark! Brug praktikperioden til at udforske verden, dit fagområde eller branche og bliv klogere på både dig selv og på andre kulturer. UCN's praksisnære studier gør det nemt at tilbyde virksomheder konkret værdi, da du kommer med redskaber og metoder, som branchen kan bruge i dagligdagen.

Praktikvært eller arbejdsgiver?

Slå en ledig stilling op, find den rette praktikant eller start et samarbejde. Kontakt UCN Karriere på karriere@ucn.dk som rådgiver og vejleder om alle mulighederne.