Gå til hoved indhold

Datamatiker

Du lærer om programmering, softwarearkitektur, systemudvikling og kvalitetssikring på 2,5 år.

Opstart af uddannelsen til datamatiker i Hobro fra 2024

UCN arbejder på at kunne tilbyde datamatiker-uddannelsen i Hobro med opstart i september 2024. Endelig afklaring forventes inden udgangen af 2023.

Læs til datamatiker i Hobro

UCN arbejder på at kunne tilbyde uddannelsen til datamatiker i Hobro fra september 2024. Uddannelsen ønskes placeret på Kirketoften sammen med de øvrige videregående uddannelser i Hobro.

Nysgerrig på uddannelsen?

Uddannelsen i Hobro vil have det samme faglige indhold og muligheder som uddannelsen i Aalborg. Du kan derfor sagtens udforske indholdet i studiet nærmere - eller du kan blive klogere på job- og karrieremulighederne efterfølgende.

Kontakt studievejledningen

Intelligent Systems, Hadsund

Hos Intelligent Systems har vi specialiseret os i at være limen mellem digitalisering, automation og robotteknologi i intralogistik. Vi hjælper kunderne i transformationen til Smart Factories og Smart Warehouses med intelligent software. Til dette har vi hele tiden brug for dygtige softwareudviklere.

Eurowind Energy, Hobro

I Eurowind Energy ser vi frem til at Hobro får en ny IT-uddannelse. Der er brug for unge med talent og interesse for IT, og vi har løbende brug for både udviklere og folk, der kan supportere vores mange forskellige IT-systemer.

Studievejledning

Få vejledning og hjælp til dit studievalg. Kontakt vores studievejledning, som sidder klar til at hjælpe.

Det er endnu ikke muligt at søge ind på uddannelsen.