Vil du udvikle virksomheders digitale tilstedeværelse? Og arbejde strategisk med brugercentreret design?

Er du designteknolog, multimediedesigner, e-designer eller datamatiker, kan du tage overbygningsuddannelsen i digital konceptudvikling. Før du kan starte på uddannelsen, skal du bestå en optagelsesprøve.

Med uddannelsen får du viden, færdigheder og kompetencer inden for strategiske, operationelle og forretningsorienterede aspekter af digital konceptudvikling. Og du lærer at udvikle koncepter, der kombinerer forskellige fagområder såsom design og commerce, kommunikation og marketing, koncept- og forretningsudvikling, brugerforståelse, teknologi og projektledelse.

Med uddannelsen vil du passe ind i mange virksomheder, der arbejder med eller har brug for digitale koncepter. Det kan både være reklame-, design- og webbureauer og i kommunikations- og marketingafdelinger i virksomheder og organisationer.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Birgitte Kjølner Hansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 15 44
bip@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen i digital konceptudvikling er tæt koblet til virkeligheden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, som blandt andet betyder, at du får tilknyttet en mentor fra en offentlig eller privat virksomhed. Mentoren er med til at give dig et indblik i, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Samtidig kan du få sparring og gode råd, så du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

"Jeg vil anbefale uddannelsen til dem, som har en passion for at udvikle digitale koncepter. Også hvis man ligger inde med et kreativt sind og er god til at komme med ideer og ser sig selv arbejde inden for den digitale verden."

Mads Balslev Pedersen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelsen til digital konceptudvikler på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind