Gå til hoved indhold

Digital konceptudvikling

En overbygning på 1,5 år, hvor du lærer om brugeroplevelser, teknologiforståelse, design og projektstyring.
  • Professionsbachelor (overbygningsuddannelse)

  • 1,5 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Koncept­­udvikling og værdi­­skabelse

Viden­­skabsteori

Vejledning

Gruppe­­arbejde

Gruppe­­arbejde

Kl. 12.15-15.30

Projekt­­ledelse

Koncept­­udvikling og værdi­­skabelse

Teknologi­­forståelse

Vejledning

Gruppe­­arbejde

Virkelige brugercases vil udfordre dig

På digital konceptudvikling arbejder du med brugerorienterede cases. Du tager afsæt i en tematik eller i et samarbejde med en konkret kunde. Det vigtigste er, at du har fokus på at arbejde med brugeren og brugerens problemstillinger. Det brugerorienterede fokus kan tit vise sig at være en stor ændring i din måde at arbejde på.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

Campus Sofiendalsvej er et moderne og behageligt studiemiljø for studerende med interesse for teknik, programmering eller design.