Studiemiljø

Uddannelsen til digital konceptudvikler er tilrettelagt med varieret undervisning kombineret med projektarbejde i grupper, hvilket udvikler din evne til at arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Digital konceptudvikling deler adresse med en række andre akademi- og professionsbachelor-uddannelser på Sofiendalsvej 60, og alle er samlet under UCN Teknologi. Derfor er hverdagen præget af en mangfoldig forsamling af unge studerende og en puls, der skaber stemning og energi på stedet.

Din hverdag

Din hverdag som studerende på digital konceptudvikling er præget af uddannelsens studieform. Det betyder, at der i perioder kan være stille og fredfyldt i skolens lokaler mens der på gangene er høj aktivitet i forbindelse med projektarbejde. Det giver alt sammen en levende atmosfære.

På skolen er der tradition for et fredagsmiljø med fredagsbar. Den ellers pulserende stemning forvandler sig fredag eftermiddag til en afslappet og hyggelig og er ofte starten på en festlig weekend.

Skolen står i spidsen for tema-arrangementer og fester i løbet af studietiden.

Læs om Campus Sofiendalsvej

Læs om de forskellige faciliteter på Campus Sofiendalsvej og bliv klogere om alt fra parkering, studieadministration, boghandel, bibliotek, café med videre. Læs også om faglige og sociale tilbud på tværs af UCN.

Studiekalender 2016 - 2018

Hold dig opdateret med studiekalenderen for 2016 - 2018 (PDF) for alle teknologi-uddannelserne.

Campus Sofiendalsvej i Aalborg


Videoen er udarbejdet af UCN dimittend Malvina Birndtova.