Gå til hoved indhold

E-handel

En overbygning på 1,5 år, hvor du lærer om strategi, drift og forretningsudvikling af e-handelsløsninger.

Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og videreuddannelse som professionsbachelor i e-handel.

Du kommer til at arbejde med drift og udvikling af forretningers og organisationers e-handelsløsninger. På baggrund af data fra løsningerne kan du udarbejde salg- og marketingstrategier.

Du kan udarbejde kreativt indhold til digitale platforme og forstår at have kundeoplevelsen i fokus. Både når du arbejder med daglig drift, og når du kommer med forslag til virksomhedens digitale forretningsudvikling.

Din karriere starter under studiet

På grund af den unikke undervisningsform, får du allerede tidligt i studiet kontakt til branchen og en e-handelsvirksomhed. Allerede fra 1. semester skal du afprøve dine færdigheder i et fælles marketingbureau, som du og dine medstuderende starter sammen i undervisningen, og du starter også din egen virksomhed.

I løbet af 2. semester begynder du at samarbejde med din kommende praktikvirksomhed, så du er klar til at få det maksimale ud af dit praktikforløb. På den led bygger du dit CV op under studiet, så vejen til dit drømmejob bliver endnu nemmere.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser kan du efter uddannelsen arbejde som:

• E-commerce manager
• Digital marketing koordinator
• Content specialist
• Business Developer
• SEO- eller SoMe-specialist

Videreuddannelse på kandidatniveau

Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos studievejledningen.

En professionsbachelor i e-handel er eksempelvis adgangsgivende til kandidatoverbygningen i It, kommunikation og organisation (AU).