Gå til hoved indhold

E-handel

En overbygning på 1,5 år, hvor du lærer om strategi, drift og forretningsudvikling af e-handelsløsninger.
  • Professionsbachelor (overbygningsuddannelse)

  • 1,5 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september

Praktik

Praktikken er et centralt element på UCN og i uddannelse i virkeligheden.

På overbygningsuddannelsen i e-handel foregår praktikken på 3. semester. Praktikforløbet varer i 15 uger. I august er du i praktik fem dage om ugen, og fra 1.september er du i praktik fire dage om ugen og en dag om ugen mødes du med dine medstuderende og undervisere til videndeling og projektarbejde på campus.

Der er tæt samarbejde med nordjyske virksomheder under hele uddannelsen, og på 2. semester vil du have mulighed for at begynde projektsamarbejde med din kommende praktikvirksomhed.

Du kommer til at afprøve din viden i praksis under hele uddannelsen og får praktiske erfaringer allerede på 1. semester. Målet er at gøre dig klar til en karriere i en branche, der er i hastig forandring.

Tre hurtige svar om praktikken på UCN

Praktikken gør en forskel for din uddannelse

MatchMaking hjælper dig på vej til praktik og job

To gange årligt kan du møde mange virksomheder face-to-face på Campus Sofiendalsvej til en stor, fælles virksomhedsmesse kaldet MatchMaking. Her kan du blive klogere på praktik, job og samarbejdsmuligheder. Messen kombineres med foredrag og andre tiltag, der skal gøre det nemmere for virksomheder og studerende at finde hinanden.

Kom i praktik i egen virksomhed med Next Step

Next Step er en praktikmulighed, hvis du har planer om at blive selvstændig. Praktikken foregår på UCN i din egen virksomhed, og du skal ansøge om optagelse. Her får du tid og rum til at udvikle din forretningsidé og styrke dit iværksætter-mindset.

Læs om iværksætteri på UCN

Tag din praktik i udlandet

Din praktik behøves ikke foregå i Danmark! Brug praktikperioden til at udforske verden, dit fagområde eller branche og bliv klogere på både dig selv og på andre kulturer. UCN's praksisnære studier gør det nemt at tilbyde virksomheder konkret værdi, da du kommer med redskaber og metoder, som branchen kan bruge i dagligdagen.

Andre kontaktmuligheder

Find en medarbejder Find en medarbejder

Se uddannelsens leder, undervisere og øvrige medarbejdere. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt UCN Karriere Kontakt UCN Karriere

Slå en ledig stilling op, find den rette praktikant eller start et samarbejde. Få rådgivning om mulighederne som praktikvært eller arbejdsgiver.

Bliv medlem af UCN Alumni Bliv medlem af UCN Alumni

Hold kontakten og styrk dit professionelle netværk. Bliv medlem af UCN's alumne-netværk for tidligere studerende.