Eksport og teknologi åbner i Hobro

Bliv løbende holdt opdateret om opstart af uddannelsen inden for eksport og teknologi i Hobro, der forventes at blive tilgængelig fra september 2018.

Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Og arbejde med eksport på det globale handelsmarked?

Flere og flere virksomheder opererer internationalt, og der er et stigende behov for kompetente medarbejdere med indsigt i det globale eksportmarked. Med en professionsbacheloruddannelse i eksport og teknologi får du stærke kort på hånden.

Uddannelsen er meget internationalt orienteret, hvor der undervises i både tekniske som merkantile fag. Hovedsigtet er spændingsfeltet mellem virksomheden og kunden.

Du bliver specialist i salg og service af tekniske produkter og løsninger. Og du lærer bl.a. at udarbejde salgs- og markedsføringsplaner, der er målrettet forskellige kundegrupper på et globalt marked. Samtidig får du indsigt i forskellige brancher, produktionsplanlægning, kulturforskelle og entreprenørskab.

Som færdiguddannet kan du arbejde i såvel danske som udenlandske virksomheder f.eks. som eksportkonsulent, produktkonsulent, indkøber eller på sigt eksportchef, produktchef eller indkøbschef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85
Fra september 2018 vil dele af uddannelsen også kunne gennemføres i Hobro.

Varighed

3½ år

Sted

Hobro
Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Et helt semester

Studiestart

September

Studievejledere

Signe Marie Hansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 49
smha@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.


Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Eksport og teknologi er en uddannelse i virkeligheden, og vil du, så kan du! Den byder på alt du skal bruge for at gå et spændende arbejdsliv i møde. Jeg har hvert fald fundet min hylde."

Martin Thomsen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i eksport og teknologi på UCN.

Skriv dig op, og bliv mindet om åbent hus og events.

Kom til åbent hus - oplev studiemiljøet og kom lidt tættere på.

Find ud af hvornår og hvordan du kan søge ind på din drømmeuddannelse.

Få sparring hos en studievejleder og få svar på dine spørgsmål.