Hele verden er din arbejdsplads

Med en professionsbachelor i eksport og teknologi forstår du, at der skal effektive teknologier til for at udvikle succesrige og sikre produkter. Samtidig kan du lave en strategi for salg og marketing, der får varerne solgt i hele verden. 

Teknologien har du styr på

Som uddannet i eksport og teknologi kan du bidrage til udvikling af nye produkter med dit kendskab til teknologien bag. Du ved noget om design, kvalitet og udvikling, planlægning af en produktion og kender dagligdagen i en virksomhed.  

Du forstår dine globale kunder 

Du ved også, hvordan en strategi for salg og marketing skal skrues sammen. Kunderne kan befinde sig over hele verden og være meget forskellige at forhandle med. Det kræver, at du forstår de kulturelle forskelle i andre lande og kan samarbejde internt om salget. 

Læs mere og blive klogere

Bliv klogere på indholdet i uddannelsen, læs om hvad uddannelsen kræver af dig eller om job- og karrieremuligheder efter studiet.

 

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Et helt semester

Studiestart

September


"Eksport og teknologi er en uddannelse i virkeligheden, og vil du, så kan du! Den byder på alt du skal bruge for at gå et spændende arbejdsliv i møde. Jeg har hvert fald fundet min hylde."

Martin Thomsen 

Tidligere studerende

Studievejledning

Lone Lindstrøm Stephansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 18
llst@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.