Vil du have hele verden som din arbejdsplads?

Flere og flere virksomheder sælger deres varer og services globalt. Som professionsbachelor i eksport og teknologi forstår du, at der skal effektive teknologier til for at udvikle succesrige og sikre produkter. Samtidig kan du lave en strategi for salg og marketing – der får varerne solgt i hele verden.

Med uddannelsen kan du bidrage til udvikling af nye produkter med dit kendskab til teknologien bag. Du ved noget om design, kvalitet og udvikling, planlægning af en produktion og kender dagligdagen i en virksomhed.

Du ved også, hvordan en strategi for salg og marketing skal skrues sammen. Kunderne kan befinde sig over hele verden og være meget forskellige at forhandle med. Det kræver, at du forstår de kulturelle forskelle i andre lande og kan samarbejde internt om salget.

Som færdiguddannet kan du arbejde i både danske og udenlandske virksomheder f.eks. som eksportkonsulent, produktkonsulent, indkøber eller på sigt eksportchef, produktchef eller indkøbschef.

UCN-adresser
Aalborg: Hobrovej 85
Hobro (1-3. semester): Kirketoften 7

Varighed

3½ år

Sted

Hobro
Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Et helt semester

Studiestart

September


Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Eksport og teknologi er en uddannelse i virkeligheden, og vil du, så kan du! Den byder på alt du skal bruge for at gå et spændende arbejdsliv i møde. Jeg har hvert fald fundet min hylde."

Martin Thomsen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i eksport og teknologi på UCN.

Studievejledning

Lone Lindstrøm Stephansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 18
llst@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.