Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Og arbejde med eksport på det globale handelsmarked?

Flere og flere virksomheder opererer internationalt, og der er et stigende behov for kompetente medarbejdere med indsigt i det globale eksportmarked. Med en professionsbacheloruddannelse i eksport og teknologi får du stærke kort på hånden.

Uddannelsen er meget internationalt orienteret, hvor der undervises i både tekniske som merkantile fag. Hovedsigtet er spændingsfeltet mellem virksomheden og kunden.

Du bliver specialist i salg og service af tekniske produkter og løsninger. Og du lærer bl.a. at udarbejde salgs- og markedsføringsplaner, der er målrettet forskellige kundegrupper på et globalt marked. Samtidig får du indsigt i forskellige brancher, produktionsplanlægning, kulturforskelle og entreprenørskab.

Som færdiguddannet kan du arbejde i såvel danske som udenlandske virksomheder f.eks. som eksportkonsulent, produktkonsulent, indkøber eller på sigt eksportchef, produktchef eller indkøbschef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

3½ år

Sted

Hobro
Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Et helt semester

Studiestart

September


Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Eksport og teknologi er en uddannelse i virkeligheden, og vil du, så kan du! Den byder på alt du skal bruge for at gå et spændende arbejdsliv i møde. Jeg har hvert fald fundet min hylde."

Martin Thomsen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i eksport og teknologi på UCN.

Studievejledere

Lone Lindstrøm Stephansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 18
llst@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.