Hvad kræver uddannelsen?

Få svar på, hvad det kræver af tid, egenskaber og udgifter for at komme godt igennem studiet og få succes.

 

Uddannelsen i eksport og teknologi kræver, at du er indstillet på at samarbejde og bruge meget tid på studiet. Gennem uddannelsen bliver du generalist og du får viden om, hvordan du kan optimere processer i en virksomhed.

Du bliver en generalist med et stort overblik

Når du læser eksport og teknologi, bliver du generalist. Det betyder, at der ikke er ét område i virksomheden, som du bliver specialist i. Til gengæld ved du meget om, hvordan hele virksomheden drives og hvordan den kan optimeres. Du har indsigt i, hvordan produkter produceres og sælges, så kunden bliver tilfreds og virksomheden kører mest effektivt.

 Gruppearbejde giver dig fordele  

Meget af din studietid vil foregå i grupper. Hvis ikke du har erfaring med gruppearbejde, kommer du i den grad til at øve dig på det. I gruppearbejdet lærer du blandt andet at forstå og samarbejde med mennesker, som tænker anderledes end dig. Det bliver din fordel, når du kommer i job, hvor du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker.

Litteraturen er på engelsk

Uddannelsen har et internationalt perspektiv og derfor kan du ikke regne med, at alt foregår på dansk. Stort set alt litteraturen på studiet vil være på engelsk.

Uddannelsen er et fuldtidsstudie  

Som udgangspunkt kan du forvente at være på UCN kl. 8.30-15.30 alle hverdage, men det kan dog sagtens variere. Her deltager du i undervisning og vejledning, laver øvelser, arbejder alene eller bruger tid på gruppeprojekter. Dine undervisere forventer, at du har forberedt dig, og derfor kan du også forvente hjemmearbejde.

Der er udgifter til bøger og udstyr 

Du får brug for at købe nogle bøger i løbet af studiet. Udgifterne til bøger kan dog holdes nede ved at købe brugte bøger eller læse noget af materialet digitalt. Derudover får du brug for en bærbar computer, der kan håndtere tunge programmer. 

Studievejledning

Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Lone Lindstrøm Schwartzlose
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 18
llst@ucn.dk