Program og litteratur

Få et overblik over de første dage på dit nye studie
 

Studiestartsprogammet er tilrettelagt, så det tager hensyn til den særlige situation, vi er i med COVID-19. Der kan dog komme ændringer grundet COVID-19-situationen.

IT - det skal du inden første studiedag

Som studerende i UCN er det vigtigt at du er så forberedt som muligt til studiestart, og du skal derfor sørge for at se UCN Servicecentrets IT-introvideo inden du møder op første dag på campus.

Du skal så vidt muligt lave alle de steps som beskrives. Det første du skal, er at lave to-faktor-godkendelsen, ellers kan du ikke komme videre. Du finder vejledninger til hver enkelt IT-system under 'Servicecenter & HelpDesk' på MitUCN.

Studiestartsprogram 

Her kan du finde programmet for din studiestart på UCN.

Vi glæder os til at se jer til studiestart tirsdag d. 1. september 2020. I de uger, der følger efter studiestarten, har vi sammensat et spændende onboarding-program, der skal hjælpe jer med at lande på uddannelsen, og sikre, at I får de bedste vilkår for en god studiestart.

Vi opfordrer til, at I deltager i så meget af programmet som overhovedet muligt, da vi ved, at det hjælper med at skabe en god studiestart.

Du skal medbringe og anvende din egen PC på uddannelsen. Medbring din PC allerede den første dag.

1. SEPTEMBER 2021

08.00 – 08.30
Indskrivning udenfor hovedindgangen.

08.45 – 10.00
Tutorer introducerer til campuslivet.

10.00 – 12.00
Underviser tager over.

12.00
Hygge og socialt samvær

Frokost – du kan købe i kantinen eller medbringe madpakke  
Sandwich med forskelligartet fyld, f.eks. kylling og bacon, skinke og ost, tun eller vegetar, kan købes til 28 kr.
Kildevand 13,50 kr.
Sodavand 16,50 kr.

Vær opmærksom på, at der er almindelig undervisning fra d. 2. september. Du kan få adgang til dit skema via. Outlook eller TimeEdit. Se vores vejledning til skemavisning for at se hvordan du finder dit skema.

Bemærk: Der tages forbehold for ændringer i programmet for studiestartsdagen, og vi råder dig derfor til at tjekke det igen inden den første dag.

Litteratur og anden vigtig information

I forbindelse med din studiestart kan du besøge boghandelen på Sofiendalsvej for at købe dine studiebøger. Du er velkommen til at kontakte din studievejleder, hvis du har spørgsmål.