Vil du specialisere dig i stærkstrøm? Og drømmer du om at drive selvstændig virksomhed?

Med en installatøruddannelse får du egen el-autorisation. Du kan planlægge, implementere og varetage driften af systemer inden for stærkstrøm, både i Danmark og internationalt. Og du har dybdegående indsigt i elforsyning, styring og regulering, projektering og opbygning af komplette energisystemer.

Uddannelsen til el-installatør er en 2-årig uddannelse, der forløber over 4 semestre med hvert sit faglige fokusområde: Boligen, erhvervsbyggeri, forsynings- og produktionsanlæg og profilering til erhvervslivet.

Som el-installatør kan du f.eks. arbejde i byggefirmaer, rådgivende virksomheder eller som selvstændig. Du kan få titler som overmontør, rådgiver i en installationsvirksomhed, styrings- og reguleringstekniker i en industrivirksomhed, el-installatør, stærkstrømstekniker og el-tekniker i en rådgivende virksomhed.

Uddannelsen udbydes i Aalborg, men kan også tages som e-læringsforløb.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk

Praktik

3 måneder

Studiestart

September

Februar (e-læring)

 


Læs online

El-installatøruddannelsen tilbydes også som e-læringsforløb. Det giver dig mulighed for at tage en uddannelse, selvom du i perioder arbejder i udlandet, bor langt væk, gerne vil uddanne dig ved siden af et job eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Der er studiestart til februar.

Læs om e-læring

En studerende fortæller

"Med uddannelsen til el-installatør har jeg fået en større forståelse for mit fag og det er en stor motivationsfaktor for mig hele tiden at dygtiggøre mig selv inden for faget. Det har givet mig mod på mere."

Jesper Daarbak

Læs interview

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.