Program og litteratur

Få et overblik over de første dage på dit nye studie
 

Studiestartsprogammet er tilrettelagt, så det tager hensyn til den særlige situation, vi er i med COVID-19. Der kan dog komme ændringer grundet COVID-19-situationen.

IT - det skal du inden første studiedag

Som studerende i UCN er det vigtigt at du er så forberedt som muligt til studiestart, og du skal derfor sørge for at se UCN Servicecentrets IT-introvideo inden du møder op første dag på campus.

Du skal så vidt muligt lave alle de steps som beskrives. Det første du skal, er at lave to-faktor-godkendelsen, ellers kan du ikke komme videre. Du finder vejledninger til hver enkelt IT-system under 'Servicecenter & HelpDesk' på MitUCN.

Online studiestart

1. februar 2022 starter dit studie og du vil ca. 14 dage inden studiestart modtage en velkomstmail, hvori der står alle de nødvendige informationer, som du har brug for i forhold til studiestart. Her kan du finde programmet for din studiestart på UCN.

1. februar 2022

Program for de tre første fremmødedage tilsendes.

De planlagte fremmødedage for 1. semester kan du se på E-læring - det fleksible studie - på el-installatør. (husk at få dem ført til kalender)

Litteratur og anden vigtig information

I forbindelse med din studiestart kan du besøge boghandelen på Sofiendalsvej for at købe dine studiebøger. Du er velkommen til at kontakte din studievejleder, hvis du har spørgsmål. Litteratur anbefales løbende gennem studiet.