Vil du være førende i energioptimering og bæredygtighed? Og hjælpe virksomheder med at nå deres energimål?

Uddannelsen i energimanagement er en direkte overbygning på uddannelserne til energiteknolog, vvs-installatør, el-installatør og automationsteknolog.

Med uddannelsen får du stor indsigt i energimanagement, energioptimering og energianalyse. Du får viden om energipolitik, lovgivning, energiledelse og ledelsesstrategier, og du lærer, hvordan energimål og energistrategier implementeres og integreres i en organisation og i den daglige drift.

Du får desuden kompetencer til at måle, beregne og vurdere energi- og miljøpåvirkninger i bygninger, installationer, transport og industrielle anlæg samt landbrug. Som færdiguddannet kan du få arbejde som eks. energileder, miljøleder, energirådgiver, energikonsulent eller drift- og optimeringsansvarlig.

Uddannelsen udbydes i Aalborg, men kan også tages som e-læringsforløb.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Februar (kun e-læring)


Læs online

Energimanagement tilbydes også som e-læringsforløb. Det giver dig mulighed for at tage en uddannelse, selvom du i perioder arbejder i udlandet, bor langt væk, gerne vil uddanne dig ved siden af et job eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Der er studiestart til februar og ansøgningsfrist 15. december.

Læs om e-læring

En studerende fortæller

"Da jeg startede på uddannelsen var idéen om energioptimering og energianalyse meget interessant, men efter at være startet synes jeg det kunne være spændende at arbejde med energiplanlægning i virksomheder, både for mindre såvel som store."

Michael Skyum

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i energimanagement på UCN.

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.