Kom til åbent hus - onsdag den 7. juni

Onsdag den 7. juni kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til åbent hus og høre mere om uddannelsen. Det foregår på Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV.

Vil du være førende i energioptimering og bæredygtighed? Og hjælpe virksomheder med at nå deres energimål?

Uddannelsen i energimanagement er en direkte overbygning på uddannelserne til energiteknolog, vvs-installatør, el-installatør og automationsteknolog.

Med uddannelsen får du stor indsigt i energimanagement, energioptimering og energianalyse. Du får viden om energipolitik, lovgivning, energiledelse og ledelsesstrategier, og du lærer, hvordan energimål og energistrategier implementeres og integreres i en organisation og i den daglige drift.

Du får desuden kompetencer til at måle, beregne og vurdere energi- og miljøpåvirkninger i bygninger, installationer, transport og industrielle anlæg samt landbrug. Som færdiguddannet kan du få arbejde som eks. energileder, miljøleder, energirådgiver, energikonsulent eller drift- og optimeringsansvarlig.

Uddannelsen udbydes i Aalborg, men kan også tages som e-læringsforløb.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Februar (kun e-læring)

Studievejledere

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Læs online og start til februar

Energimanagement tilbydes nu også som e-læringsforløb og henvender sig til dig, der kan se en fordel i ikke at skulle møde op på skolen hver dag. Det giver dig mulighed for at tage en uddannelse, selvom du i perioder arbejder i udlandet, bor langt væk fra uddannelsesinstitutionen, gerne vil uddanne dig ved siden af et job eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Der er studiestart til februar med ansøgningsfrist 15. december.

"Da jeg startede på uddannelsen var idéen om energioptimering og energianalyse meget interessant, men efter at være startet synes jeg det kunne være spændende at arbejde med energiplanlægning i virksomheder, både for mindre såvel som store."

Michael Skyum

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i energimanagement på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind