Gå til hoved indhold

Energi­management

Få en teknisk og videnskabelig viden om bæredygtighed inden for industri, energi og produktion med denne overbygning på 1,5 år.

Mød en færdiguddannet

Halil har læst energimanagement på UCN og arbejder i dag på Aalborg Portland
ARTIKEL

Mads er energimanager hos Sweco

Gennem sin uddannelse har Mads Esbjørn fået en del erfaringer både fra undervisernes praksisnære undervisning og fra sin vvs-autorisation fra UCN. Den praktiske erfaring bidrog til, at Mads fik et job hos Sweco.

Læs om jobbet som projektkoordinator

Erik Bækgaard Bitsch er 27, og blev færdig med uddannelsen til energimanager i 2021. I dag arbejder han hos EWII Varmepumper, hvor han er ansat som projektkoordinator med ansvar for Second-line support og udvikling af forretningskoncept mm. Gennem sit arbejde hos EWII bidrager han til en grøn omstilling.

Han sidder typisk og besvarer teknisk spørgsmål fra kunder samt søger tilskud via Skrotningsordningen/Grundbeløbsindsatsen. I fremtiden vil han gerne være energisynskonsulent for store produktionsvirksomheder. Drømmen er at indtænke bæredygtighed i deres forretningsmodeller for at opnå energibesparelser.

Få en mentor at sparre med

Mentorordningen er en mulighed for at få kontakt til fagfolk fra erhvervet i løbet af din uddannelse, så du kan få viden, sparring og netværk. UCN hjælper med at facilitere kontakten det første år, men ansvaret for indholdet i mentorforløbet er dit eget. Du får mere information om mentorordningen efter studiestart.

Videreuddannelse på kandidatniveau

Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos studievejledningen.

En professionsbachelor i energi management er adgangsgivende til forskellige kandidatoverbygninger. For at illustrere bredden af dine fremtidige muligheder kan for eksempel nævnes:

  • Building energy design (AAU)
  • Risk and safety management (AAU)