Gå til hoved indhold

Energi­management

Få en teknisk og videnskabelig viden om bæredygtighed inden for industri, energi og produktion med denne overbygning på 1,5 år.
  • Professionsbachelor (overbygningsuddannelse)

  • 1,5 år

  • Aalborg og Delvist online

  • Studiestart i september: Aalborg og delvist online

  • Studiestart i februar: Delvist online

Mød en færdiguddannet

Halil har læst energimanagement på UCN og arbejder i dag på Aalborg Portland
ARTIKEL

Mads er energimanager hos Sweco

Gennem sin uddannelse har Mads Esbjørn fået en del erfaringer både fra undervisernes praksisnære undervisning og fra sin vvs-autorisation fra UCN. Den praktiske erfaring bidrog til, at Mads fik et job hos Sweco.

Læs om jobbet som projektkoordinator

Erik Bækgaard Bitsch er 27, og blev færdig med uddannelsen til energimanager i 2021. I dag arbejder han hos EWII Varmepumper, hvor han er ansat som projektkoordinator med ansvar for Second-line support og udvikling af forretningskoncept mm. Gennem sit arbejde hos EWII bidrager han til en grøn omstilling.

Han sidder typisk og besvarer teknisk spørgsmål fra kunder samt søger tilskud via Skrotningsordningen/Grundbeløbsindsatsen. I fremtiden vil han gerne være energisynskonsulent for store produktionsvirksomheder. Drømmen er at indtænke bæredygtighed i deres forretningsmodeller for at opnå energibesparelser.

Få en mentor at sparre med

Mentorordningen er en mulighed for at få kontakt til fagfolk fra erhvervet i løbet af din uddannelse, så du kan få viden, sparring og netværk. UCN hjælper med at facilitere kontakten det første år, men ansvaret for indholdet i mentorforløbet er dit eget. Du får mere information om mentorordningen efter studiestart.

Videreuddannelse på kandidatniveau

Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder på www.ug.dk og kontakter den pågældende kandidatuddannelse for at afklare dine muligheder. Du er også velkommen i studievejledningen på UCN.

En professionsbachelor i energi management giver dig mulighed for at søge om optagelse på forskellige kandidatoverbygninger. Om du bliver optaget, afgøres altid af institutionen du søger hos. Som eksempler kan nævnes:

  • Building energy design (AAU)
  • Risk and safety management (AAU)

Går du med iværksætter­drømme?

Start din egen virksomhed under studiet og bliv din egen arbejdsgiver.

På UCN får du inspiration, råd og hjælp til at udvikle dine egne forretningsidéer – uanset hvor langt du er i processen. Vores innovationsmiljø Next Step tilbyder flere forskellige forløb, som både kan følges online og i Innovationshuset i Aalborg.