Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som professionsbachelor i energimanagement.

Som energimanager med specialiseringsretning i grøn omstilling arbejder du eksempelvis med FN's verdensmål og energioptimering ved at sikre energirigtig projektering og integrerede helhedsløsninger for bygninger, installationer og industrielle anlæg. Du kan også stå for licitation og implementering af energioptimeringer. Har du valgt specialiseringsretning i industriel automation arbejder du med bæredygtig udvikling, industri 4.0 og automatiserede anlæg og data i produktionen.

Du vil i begge tilfælde kunne arbejde på forskellige niveauer i danske som udenlandske virksomheder, både i den private og i den offentlige sektor.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Energimanager
  • Ledende energirådgiver
  • Energikonsulent
  • Energi-/miljøleder
  • Overordnet projektleder

Læs videre på Aalborg Universitet

Hvis du ønsker at videreuddanne dig efter endt uddannelse, kan du undersøge mulighederne for at supplere med kandidatgrad. En dimittend med en professionsbachelor i energi management har pr. januar 2021 direkte adgang til følgende kandidat-overbygninger på Aalborg Universitet.  

Forbehold vedrørende muligheder på andre institutioner
Der tages forbehold for ændrede optagelseskrav eller adgangsforhold, som UCN ikke er gjort bekendt med. Kontakt altid optagelsesvejledningen på det studiested, hvor du overvejer at søge ind. Kontakt også studievejledningen på UCN for hjælp til afklaring af dine specifikke muligheder.

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag en overbygning i udlandet

Du kan vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Vi anbefaler, at du altid undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder, hvis du drømmer om at læse en bestemt overbygning. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos den faglige studievejleder samt i den generelle studievejledning.

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Claus Jacobsen
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 15 47
clj@ucn.dk