Gå til hoved indhold

Energi­management

Få en teknisk og videnskabelig viden om bæredygtighed inden for industri, energi og produktion med denne overbygning på 1,5 år.

Mød en færdiguddannet

Halil har læst energimanagement på UCN og arbejder i dag på Aalborg Portland
ARTIKEL

Mads er energimanager hos Sweco

Gennem sin uddannelse har Mads Esbjørn fået en del erfaringer både fra undervisernes praksisnære undervisning og fra sin vvs-autorisation fra UCN. Den praktiske erfaring bidrog til, at Mads fik et job hos Sweco.

Læs om jobbet som projektkoordinator

Erik Bækgaard Bitsch er 27, og blev færdig med uddannelsen til energimanager i 2021. I dag arbejder han hos EWII Varmepumper, hvor han er ansat som projektkoordinator med ansvar for Second-line support og udvikling af forretningskoncept mm. Gennem sit arbejde hos EWII bidrager han til en grøn omstilling.

Han sidder typisk og besvarer teknisk spørgsmål fra kunder samt søger tilskud via Skrotningsordningen/Grundbeløbsindsatsen. I fremtiden vil han gerne være energisynskonsulent for store produktionsvirksomheder. Drømmen er at indtænke bæredygtighed i deres forretningsmodeller for at opnå energibesparelser.

Få en mentor at sparre med

Mentorordningen er en mulighed for at få kontakt til fagfolk fra erhvervet i løbet af din uddannelse, så du kan få viden, sparring og netværk. UCN hjælper med at facilitere kontakten det første år, men ansvaret for indholdet i mentorforløbet er dit eget. Du får mere information om mentorordningen efter studiestart.

Læs videre på Aalborg Universitet

Hvis du ønsker at videreuddanne dig efter endt uddannelse, kan du undersøge mulighederne for at supplere med kandidatgrad. En dimittend med en professionsbachelor i energimanagement har direkte adgang til følgende kandidat-overbygninger på Aalborg Universitet.

Forbehold vedrørende muligheder på andre institutioner

Der tages forbehold for ændrede optagelseskrav eller adgangsforhold, som UCN ikke er gjort bekendt med. Kontakt altid optagelsesvejledningen på det studiested, hvor du overvejer at søge ind. Kontakt også studievejledningen på UCN for hjælp til afklaring af dine specifikke muligheder.