Tilbud og events

Som ny studerende vil du modtage en række rabatter samt kunne deltage i forskellige studiestartsaktiviteter på UCN

SmartStart-box

Som en del af studiestarten på UCN får alle nye studerende udleveret vores SmartStart-box. Boxen består af en række gode tilbud og billetter til gratis arrangementer, som du kan bruge i de første måneder af din studietid - både på egen hånd og med dine nye studiekammerater.

Præcist hvad boxen indeholder, må du dog vente og se til studiestart.

Med SmartStart-boxen i hånden er du også på denne måde klædt på til at komme godt i gang på din nye uddannelse, i din nye klasse og måske endda i din nye by. På UCN ser vi på vigtigheden af gode studietilbud – også når du holder fri fra studiet.

Vi håber, at du bliver glad for æskens indhold og vil gøre brug af de tilbud, vi har samlet til dig.

Events på sundhedsuddannelserne

Arrangementerne er i høj grad arrangeret af det dedikerede tutorkorps på Campus Selma Lagerløfs Vej.

05.09.18 - Pubcrawl

Onsdag d. 5/9 kl. 18.30 er der arrangeret en fælles pubcrawl, som er for alle 5 sundhedsuddannelser. Mødestedet er Gammeltorv i Aalborg midtby. Kom med, for det plejer at være en rigtig god aften og en god ice-breaker for at lære hinanden at kende. Arrangementet slutter i Jomfru Ane Gade klokken 01.00, så vi alle kan komme på UCN om torsdagen.

07.09.18 - Kagekonkurrence

Fredag d. 07.02.18 kl. 13.30 vil der være den årlige kagekonkurrence, hvor alle uddannelserne skal kæmpe om at pynte den flotteste kage indenfor et emne. Glæd jer, for det er super hyggeligt!

Skolens fredagsbar Café FREJS åbner allerede klokken 13:00.

Det er ikke tilladt at medbringe remedier til konkurrencen.
14.09.18 - Studiestartsfest

Fælles studiestartsfest for alle sundhedsuddannelserne fredag d. 14/9 kl. 18-01. Jeres tutorer deltager også.

TILMELDING 

Man skal tilmelde sig for at deltage i festen. Info om tilmelding og betaling får du af tutorerne i løbet af de første dage. De kommer ud og hilser på jer i klassen den første dag, og fortæller nærmere om festen.

PRISER 

Prisen for at deltage i festen er kl. 150,- hvilket dækker indgang, mad og musik. Det er muligt at købe billet uden mad til 50,-, og med indgang fra kl. 20.00. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, derfor kan der købes øl, vin, sodavand og drinks i Café FREJS til billige penge.

HUSK kontanter! Der kan ikke betales med kort, MobilePay eller hæves penge i baren.

VIGTIGT! 

Er du vegetar, allergiker eller andet, som vi bør vide i forvejen eller tage hensyn til, bedes du oplyse det ved tilmelding.

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Er der spørgsmål vedrørende festen, så spørg tutorerne.

Events på ergoterapeutuddannelsen

Disse arrangementer foregår uden de resterende sundhedsuddannelser.

13.-14.09.18 - Internat

Tutorkorpset vil gerne invitere jer på internat, så vi alle kan lære hinanden bedre at kende.

Adresse

Thorup Hede Spejdercenter - Spejdergården
Thorup Hedevej 18-20, Thorup
9330 Dronninglund.

Jeres internat er delt op i to dele: 1. del består af fagligt indhold og 2. del består af fælles hygge.

Om morgen vil I tage en fælles bus ud til spejdercenteret og have anderledes undervisning med Tine, som I vil høre mere om, når vi kommer tættere på. I skal være opmærksom på der er mødepligt til denne undervisning.

Efter undervisningen kommer vi tutorer ud til Jer, hvor vi sammen laver aftensmad, fælles ryste-sammen aktiviteter og hygge. Vi ved, at det kan være en lang dag, og man kan efter undervisningen være træt. De fælles aktiviteter er derfor begrænset og der er plads til at slappe af, hygge med hinanden og lære hinanden at kende udenfor undervisningen. Dagen efter er der fælles rengøring. Hytte bliver låst kl. 10 hvorefter bussen køre tilbage til UCN.

Der er arrangeret fælles bustur både derud og hjem igen dagen efter. Det er selvfølgelig i orden at køre selv eller selv finde kørselsmulighed, vi skal blot have dette at vide, så vi ikke bestiller bustransport til flere end nødvendigt. Desuden vil vi gerne vide, hvis der er nogen, der ikke sover i hytten, så vi ikke køber morgenmad til jer, der ikke er der.

Turen koster 150 kr som bliver brugt til mad, bustur og ting til legene. SU onsdag den 7/2, hvor der kommer 2 tutorer ind på jeres hold og tager imod penge. Klip venligst den nederste del af og aflever den til tutoren sammen med pengene.

Tilmelding

Aflever tilmeldingen (PDF) til tutoren sammen med pengene.

I skal medbringe:

  • Sovepose og lagen
  • Tøj til varmt/vådt/koldt vejr
  • Egne drikkevarer til fredag aften – alkohol er okay at medbringe
  • Jeres navneskilt (for vores skyld)
  • Aftal evt. på holdet hvem der tager musik, computer og højtaler med
  • Aftal også hvem, der tager kage med
  • Madpakke til frokost fredag
  • Godt humør
05.10.18 - Pubcrawl på ergoterapeutuddannelsen

Fredag d. 05.10.18 vil vi invitere jer med på vores egen ergo-pubcrawl kun for jer som hold. Vi vil mødes kl. 19.00 på en bar, som vi tutorer bestemmer, hvor vi her vil hygge os i en rum tid og lave lidt sjove lege, inden vi går videre til den næste bar. Vi vil planlægge ruten, og tage jer med rundt på nogle af Aalborgs hyggeligste barer, inden vi vil slutte af i Jomfru Ane Gade. Denne aften koster ikke noget, kun det I ønsker at drikke. Det er her vigtigt at sige, at man sagtens kan deltage, selvom man ikke drikker alkohol.

Arrangement i november (nærmere dato meldes ud senere)

Vejledning til skemavisning i Outlook og TimeEdit

Pointer - UCN's studieportal

Vis os din studiestart via hashtagget #ucndk

Følg UCN på Facebook