Tutorer

I forbindelse med studiestart på UCN vil tutorer stå ved hovedindgangen og tage imod dig.

Kig efter tutor-trøjen

Alle tutorer vil bære specielle tutor-trøjer, der vil gøre dem nemme at spotte på din første dag ved UCN.

Hvis du har spørgsmål eller farer vild på din første dag, er du velkommen til at henvende dig til tutorerne iført t-shirten, og de vil gøre alt for at hjælpe dig på rette vej.

 

Fælles campus-tutorkorps

I tutorkorpset på campus Selma Lagerløfs Vej er alle fem sundhedsuddannelser repræsenteret. Du er velkommen til at spørge os om alt. Vi kan kendes på de hvide tutor-trøjer.

Hilsen fra ergoterapeutuddannelsens tutorkorps

TILLYKKE med optagelsen på, hvad vi vil kalde, verdens bedste uddannelse! Vi i tutorkorpset glæder os rigtig meget til at byde jer alle velkommen, og forhåbentlig får vi set en masse til hinanden. 

I de første fire uger af jeres uddannelse vil der komme en masse forskellige aktiviteter, både sammen med de andre uddannelser, men også alene for jer som hold. Vi håber, at I vil deltage i så mange af aktiviteterne som overhovedet muligt, da vores erfaringer fortæller, at det gør rigtig meget for jeres sammenhold på holdet. 

Den første dag I møder på uddannelsen, vil vi komme og præsentere os selv og fortælle, hvad vi laver. Først vil vi spise vores madpakker sammen med jer, og her har I mulighed for at stille os spørgsmål omkring alt, I måtte have på hjertet. Sidst på dagen vil vi tage jer med på en rundvisning på UCN, for at vise jer, hvor de vigtigste ting er placeret og lave forskellige ryste-sammen aktiviteter.

I den første uge kommer der to fælles aktiviteter, som afholdes sammen med de andre nye studerende, fra de andre professioner. Onsdag aften har vi en fælles pubcrawl, som forgår på forskellige pubs inde i byen. Dette kommer I til at hører meget mere om, når I møder om mandagen. Denne aktivitet er gratis at deltage i, og man betaler kun for det, man drikker. Der vil være den årlige kagekonkurrence om fredagen omkring middag, hvor alle uddannelserne skal kæmpe om at pynte den flotteste kage inden for det emne, som ledelsen har besluttet. Dette står også på jeres skema. Glæd jer, for det er super hyggeligt! I vil blive delt op i mindre hold, som vi organiserer ud fra jeres holdliste.

I den anden uge har vi vores internat, som kun er for jer som hold. Den ligger torsdag d. 13. september til fredag d. 14. september. Invitationen, som i finder her, skal udfyldes og afleveres ved tilmelding. Vi opfordrer alle til at tage med på denne tur, og vi garanterer, I ikke vil komme til at fortryde det! Internatet koster 150 kr. og er med bus, mad og fælles aktiviteter.

Fredag aften den 14. september kommer der så den store studiestartsfest, som vi alle ser rigtig meget frem til!! Det er en fest for alle uddannelserne, hvor alle tutorer vil sørge for, at I får jer et brag af en fest, og tro os, I kan allerede glæde jer. Festen koster 150 kr., som går til mad, fest og præmier til forskellige konkurrencer, som vi kommer og samler ind i en pause.

I den femte uge har vi om fredagen, vores helt egen pubcrawl kun for jer som hold. Vi vil mødes kl. 19.00 på en bar, som vi tutorer bestemmer, hvor vi her vil hygge os i en rum tid og lave lidt sjove lege, inden vi går videre til den næste bar. Vi vil planlægge ruten, og tage jer med rundt på nogle af Aalborgs hyggeligste barer, inden vi vil slutte af i Jomfru Ane Gade. Denne aften koster ikke noget, kun det I ønsker at drikke. Det er her vigtigt at sige, at man sagtens kan deltage, selvom man ikke drikker alkohol.

I november kommer der et arrangement, der er arrangereret af os tutorer, som kun er gældende for jeres hold. Arrangementet er stadig på tegnebordet, så det vil i høre nærmere om. Derudover har vi ikke planlagt nogle aktiviteter, men her er I selvfølgelig velkommen til selv at arrangere noget for holdet. Hvis I har nogle ideer eller planlægger noget, vil vi meget gerne være en del af det og hjælp til, hvis der skulle være behov for dette.

Klik her for at læse om de events, der sker i løbet af studiestarten på ergoterapeutuddannelsen.

Vi vil komme ind til jeres hold løbende og fortælle jer meget mere omkring aktiviteterne, og hvad der ellers kommer til at røre sig.

Vi håber, at I glæder jer ligeså meget til at starte, som vi gør, og vi håber, at I vil få noget ud af det, vi har arrangeret for jer. Det er vigtigt for os at pointere, at hvis man ikke ønsker at drikke til alle eller ingen af aktiviteterne, er det helt op til en selv, men vi synes stadig, I skal deltage. Vi i tutorkorpset vil følge jer undervejs i jeres uddannelse, og I er altid velkomne til at kontakte os, selv hvis det kun er små ting. Vi er her for at hjælpe jer så godt, som vi kan. 

Hvis I allerede nu skulle have spørgsmål om noget angående studiestart eller omkring de aktiviteter, som kort er nævnt ovenfor, skal I ikke tøve med at kontakte Elisabeth, som er tovholder i korpset.

Elisabeth kan kontaktes på telefon: 51807163 eller på mail: 1068310@ucn.dk 

Vi ses til september!

Med venlig hilsen
Tutorkorpset

Vejledning til skemavisning i Outlook og TimeEdit

Pointer - UCN's studieportal

Vis os din studiestart via hashtagget #ucndk

Følg UCN på Facebook