Er du til budgetter og regnskab? Og elsker du at jonglere med tal og få det hele til at stemme?

Som financial controller arbejder du typisk hos et revisionsselskab eller i en offentlig eller privat virksomheds økonomiafdeling. En financial controller har arbejdsopgaver som controlleropgaver, budgettering, rapportering, årsrapportering og afslutning, selvangivelser mm.

På uddannelsen får du en bred viden om økonomiske, juridiske og samfundsmæssige forhold. Du lærer at bruge erhvervsøkonomiske modeller og styringsredskaber til den daglige økonomistyring, og du får færdigheder i at udarbejde drifts- og skatteregnskaber og i at planlægge og gennemføre revision og controlling.

Sigtet med undervisningen er at give dig en så praksisnær uddannelse som muligt, og undervejs vil du også komme i praktik. Ofte er praktikopholdet vejen til dit første job, når du er færdiguddannet, eksempelvis som regnskabsøkonom, revisormedhjælper/revisorassistent eller financial controller.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September


Har du spørgsmål?

Før du søger ind, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2, og hvad uddannelsen lægger vægt på i kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Hvis ambitionerne er at arbejde med økonomi og kundekontakt, så er uddannelsen til financial controller et godt valg, da den er tilpasset branchen. Samtidig er uddannelsen eftertragtet af en bred vifte af virksomheder, hvilket gør det lettere at få job efterfølgende."

Taulant Grezda

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til financial controller på UCN.

Studievejledning

Anders Bønnelykke Jensen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 34
abj@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.