Studerende fortæller

Taulant Grezda: "Hvis ambitionerne er at arbejde med økonomi og kundekontakt, så er uddannelsen til financial controller et godt valg, da den er tilpasset branchen. Samtidig er uddannelsen eftertragtet af en bred vifte af virksomheder, hvilket gør det lettere at få job efterfølgende."

Hvorfor har du valgt at læse til financial controller?

Jeg har valgt at læse til financial controller da jeg altid har vidst, at jeg ville arbejde med tal og kundekontakt. Derudover læste jeg, at uddannelsen er rettet mod økonomibranchen, heriblandt revisoruddannelsen, hvilket lød interessant i forhold til mit ønskede fremtidige job.

Hvad drømmer du om at arbejde med, når du er færdig med studiet?

Jeg drømmer om at arbejde med revision på et større revisorkontor.

Nævn tre spændende ting ved din uddannelse

  • Fagene er målrettet mod revisorbranchen.
  • Praksisnær undervisning.
  • Godt socialt studiemiljø.

Nævn tre ting, der har udfordret dig

  • Ekstra forberedelsestid til fagene.
  • Differentierede undervisningsmetoder.
  • Stifte bekendtskab med nye fag.

Hvad har du fået ud af uddannelsen på det personlige plan?

Mit faglige niveau er forbedret og jeg har fået større indsigt i, hvad selve uddannelsen kan bruges til fremadrettet. Jeg er blevet mere opmærksom på essensen i at være struktureret og selvstændig i forhold til planlægning af mit studie- og privatliv.

Hvordan er studiemiljøet?

Selve studiemiljøet på uddannelse er meget åbent, og der er altid mulighed for hjælp. Det kræver, at man selv har lyst til at tage initiativ og kontakt til andre. Uddannelsen tilbyder mange forskellige studieaktiviteter til at give et stærkere sammenhold mellem de studerende.

Hvis du skulle anbefale din uddannelse til andre, hvad ville du så sige?

Hvis ambitionerne er at arbejde med økonomi og kundekontakt, så er uddannelsen til financial controller et godt valg, da den er tilpasset branchen. Samtidig er uddannelsen eftertragtet af en bred vifte af virksomheder, hvilket gør det lettere at få job efterfølgende. Ønsker man at blive ansat i en økonomiafdeling, så er uddannelsen også adgangsgivende til dette.

Hvad siger andre, når du fortæller, at du studerer financial controller?

Det er lidt blandet hvad andre siger. Nogle synes det lyder rigtig spændende, hvor andre ikke helt har kendskab til financial controlleruddannelsen, da den er relativt ny. Derfor er det de færreste mennesker, der kender til den. Derimod er uddannelsen i kraftig vækst, hvilket gør at den er markedsført godt i erhvervslivet.

Hvilken ting er et ”must have” på din uddannelse?

Et ”must have” på denne uddannelse er en tilpas perfektionisme, analytisk sans, struktureret tilgang og lysten til at være en del af fællesskabet.

Fortæl en sjov eller tankevækkende oplevelse, du har haft i løbet af din uddannelse

Det der har været tankevækkende for mig er, at der er så mange forskellige personligheder på studiet, hvilket har været med til at skabe et velfungerende studiemiljø, hvor der plads til alle. Derudover har det været en sjov oplevelse at være med til tutorernes mange sociale aktiviteter, der har været med til at styrke fællesskabet fra start.