Gymnasial eksamen

Søg ind på erhvervsakademiuddannelsen til finansøkonom med en gymnasial eksamen i rygsækken

Hvis du alene søger med en gymnasial eksamen, bliver du vurderet ud fra dit karaktergennemsnit. Det betyder i praksis, at ansøgere optages efter de højeste gennemsnit, indtil pladserne er fyldt op. Der optages efter 7-trinsskalaen, og gennemsnit efter 13-skalaen omsættes til 7-trinsskalaen.

Få mere information

Læs mere om optagelse via kvote 1 og kvote 2

Det er afgørende, at du opfylder de specifikke adgangskrav, så derfor er det vigtigt at du tjekker den enkelte uddannelse under adgangskrav og udvælgelseskriterier.

Vigtige datoer

16. marts
Optagelse på www.optagelse.dk åbner for ansøgning i kvote 1.
5. juli
Ansøgningsfrist kl. 12.00.
28. juli
Svar på ansøgning via mail/UCN Optagelsesportal.

Offentliggørelse af evt. ledige studiepladser på www.ucn.dk/ledigepladser. Ansøgning foregår via online ansøgningsskema, som kan tilgås på siden.

Bemærk: Ansøgningerne vurderes på baggrund af en række udvælgelseskriterier for ansøgning om ledig studieplads. Hvis der stadig er ledige studiepladser efter ansøgningsfristerne, vurderes ansøgninger efter et først til mølle-princip. Læs mere på ucn.dk/ledigepladser.

ER DU I TVIVL?

Måske er du i tvivl om valget mellem to uddannelser? Måske ved du slet ikke, hvilken vej du skal gå? Opfylder du adgangskravene? Skal du overhovedet læse på UCN, eller skal du noget helt andet?

Uanset hvad du er i tvivl om, er der flere måder vi kan hjælpe dig med at blive afklaret i dit uddannelsesvalg. Læs mere og få hjælp til dit uddannelsesvalg.