Vil du gøre karriere inden for finansverdenen? Og har du sans for at arbejde med mennesker?

Som finansbachelor er du godt klædt på til at rådgive både privat- og erhvervskunder inden for de forskellige områder i finansverdenen. Udover et solidt fagligt overblik har du som rådgiver i den finansielle sektor også brug for empati og menneskelig forståelse – du skal have blik for kundernes ønsker og behov.

På uddannelsen har du mulighed for at specialisere dig inden for bank, forsikring, ejendomshandel, ejendomsadministration eller økonomistyring/revision. Undervejs vil du opleve, at uddannelsen er tæt koblet til praksis, blandt andet med et fem måneders praktikophold. Og ofte er praktikopholdet vejen til det første job, når du er færdiguddannet.

Som finansbachelor vil du, afhængig af dit speciale, gøre karriere i eksempelvis banker, forsikringsselskaber, hos ejendomsmæglere, ejendomsadministratorer, revisionsselskaber eller i virksomheder med en økonomiafdeling. Enkelte beskyttede erhvervstitler kræver supplerende kurser og erhvervserfaring. Det gælder eksempelvis assurandør eller ejendomsmægler.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 5 måneder

Studiestart

September


Har du spørgsmål?

Før du søger ind, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2, og hvad uddannelsen lægger vægt på i kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Jeg har valgt at tage en finansbachelor, fordi jeg fandt finanssektoren enormt spændende. Den er så mangeartet, og der er mange brancher man kan arbejde indenfor. Jeg er stadigvæk ikke sikker på, hvad jeg vil arbejde med, men uddannelsen giver mange muligheder."

Filip Sørensen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til finansbachelor på UCN.

Studievejledning

Mille Camilla Alberg Skammelsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 46
mcaj@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.