Hvad kræver uddannelsen?

Få svar på, hvad det kræver af tid, egenskaber og udgifter for at komme godt igennem studiet og blive en god finansbachelor.

 

Uddannelsen er et fuldtidsstudie  

Som udgangspunkt kan du forvente at være på UCN kl. 8.30-15.30 alle hverdage, men det kan dog sagtens variere. Her vil du modtage undervisning, få vejledning, lave øvelser, arbejde alene eller bruge tid på gruppeprojekter. Dine undervisere forventer, at du har forberedt dig, og derfor kan du også forvente hjemmearbejde.  

Der er udgifter til bøger og udstyr 

Du får brug for bøger i løbet af studiet og skal regne med en udgift på ca. 1500 kr. pr. semester, men det kan variere. Udgifterne til bøger kan dog holdes nede ved at købe brugte bøger eller læse noget af materialet digitalt. Derudover får du brug for en bærbar computer. Office-pakken med Excel bliver gjort tilgængelig for dig gratis under dit studie.

Gruppearbejde giver dig fordele  

Meget af din studietid vil foregå i grupper. Hvis ikke du har erfaring med gruppearbejde, kommer du i den grad til at øve dig på det. I gruppearbejdet lærer du blandt andet at forstå og samarbejde med mennesker, som tænker anderledes end dig. Det bliver din fordel, når du kommer i job, hvor du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker.

Studievejledning

Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Mille Camilla Alberg Skammelsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 46
mcaj@ucn.dk