Gå til hoved indhold

Finansbachelor

En uddannelse på 3,5 år med fokus på erhvervsøkonomi, rådgivning, økonomistyring og finansjura.
  • Professionsbachelor

  • 3,5 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Hør Chris Balleby Nordli, Mark Bloch Jensen og Mathilde Puumala Isaksen fortælle om hverdagen på finansbachelor uddannelsen på UCN.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Studiefor­­beredende kursus (frivilligt)

Erhvervs­­økonomi

Kommuni­­kation og præsen­­tations­­teknik

Kommuni­­kation og præsen­­tations­­teknik

Jura

Kl. 12.15-15.30

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Forretnings­­forståelse

Metode og viden­­skabsteori

Erhvervs­­økonomi

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Du bliver udfordret i kommunikationslaboratoriet

Som rådgiver indenfor finansverdenen vil du komme til at holde mange kundemøder. Derfor skal du lære at rådgive, og hvordan et godt kundemøde foregår i teori og i praksis. Den praktiske del foregår i et kommunikationslaboratorie, hvor en underviser spiller kunde og mødet optages og evalueres. Her lærer du, hvordan du præsenterer beregninger, løsninger og produkter.

Du møder branchen på karrieremessen

Hvert år afholdes der en finansmesse på uddannelsen. På messen udstiller virksomheder fra alle dele af de finansielle brancher på skolen. Mange er i forvejen praktikværter. En del studerende finder deres praktikplads denne dag. Om aftenen er der tradition for en stor gallamiddag, hvor du kan arbejde på dit netværk i branchen i festlige rammer.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

På Campus Hobrovej centralt i Aalborg får du en hverdag i moderne og behagelige rammer med plads til at lære.