Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som finansbachelor.

Som finansbachelor vil du, afhængig af dit speciale, gøre karriere i eksempelvis banker, forsikringsselskaber, hos ejendomsmæglere, ejendomsadministratorer, revisionsselskaber eller i virksomheder med en økonomiafdeling. Enkelte beskyttede erhvervstitler kræver supplerende kurser og erhvervserfaring. Det gælder eksempelvis assurandør eller ejendomsmægler.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Trainee i pengeinstitut
  • Ejendomsadministratortrainee
  • Revisions-/økonomitrainee
  • Forsikrings- og pensionstrainee
  • Ejendomsmæglertrainee

Vil du læse cand.merc.?

Der er indgået aftaler om merit til cand.merc. med Aalborg Universitet. Du skal dog stadig læse supplerende fag før optagelse. Det samme gør sig gældende på Aarhus Universitet. Du kan læse mere om optagelse og krav om supplerende fag via nedenstående links:

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag din overbygning i udlandet

Du kan også vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Det er ikke kun på UCN, du kan tage en overbygning. Du kan undersøge dine muligheder på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakte deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos den faglige studievejleder samt i den generelle studievejledning.

Studievejledning

Gitte Arildsen Vangsgaard
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 19
gav@ucn.dk