Gå til hoved indhold

Administration og forvaltning

Indenfor dette område bliver evner til at planlægge og koordinere værdsat højt. Med din brede viden kan du fungere som bindeled mellem forskellige faglige grupper.

Du bliver skarp til koordinering og planlægning

Uddannelser indenfor administration og forvaltning forvandler dig til organisationens blæksprutte. Du kan varetage administrative, koordinerende og planlægningsmæssige opgaver, som fører processer og projekter tættere på mål.

Uanset om du fokuserer på sundhed eller samfund og politik, får du en bred viden om blandt andet jura, kommunikation, data og politik, der gør dig i stand til at arbejde på tværs af faglige skel.

Dimittendhistorie

Uddannelsesskifte førte Ditte Hansen til drømmejobbet hos Hjørring Kommune

Dittes uddannelse til administrationsbachelor førte hende til stillingen som Faglig konsulent hos Hjørring Kommune. Her arbejder hun med vejledning af unge, som står uden for både uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Udtalelse fra branchen

Administrative medarbejdere er afgørende for det danske velfærdssamfund

Ifølge Mariane Therkelsen, direktør i Region Nordjyllands afdeling for Mennesker og Organisation, er det afgørende for kvaliteten i velfærdsstaten, at vi uddanner personer, der kan understøtte vores samfundskritiske ydelser.

Få et overblik over vores uddannelsestyper

Hos UCN tilbyder vi forskellige 3 typer af videregående uddannelser: erhvervsakademiuddannelser, overbygningsuddannelser og professionsbachelor. Læs kort om de forskellige typer her.

Se alle uddannelser indenfor administration og forvaltning

Administra­­tions­­bachelor

Administra­­tions­­bachelor

Aalborg
September
Sundhedsadministrativ koordinator (tidl. lægesekretær)

Sundhedsadministrativ koordinator (tidl. lægesekretær)

Aalborg
September
,
Februar

Vejledning om uddannelserne

Camilla er vejleder på business-området og kan hjælpe dig med dine spørgsmål om business-uddannelserne på UCN.