Gå til hoved indhold

Industri og produktion

På disse uddannelser kommer du bag om maskinrummet i produktionsvirksomheder. Du arbejder med udvikling og installation af forskellige maskiner, anlæg og systemer.

Du sikrer drift af produktionen

Din ypperste opgave bliver at få produktionen i virksomheden til at køre. Med din viden om teknologier og programmering kan du få gang i selv de mest avancerede systemer og maskiner.

Inden for industri og produktion kan du vælge at fokusere på det praktiske som installation af tekniske anlæg. Du kan også beskæftige dig med udvikling, processer og samarbejdet mellem produktionen og ledelsen.

Dimittendhistorie

Mads arbejder for en grønnere fremtid hos verdens førende vindmølleproducent

Gennem sit arbejde hos Vestas skaber Mads Bejlegaard rammerne for fremtidens produktion i Danmark ved at sætte nye standarder for bæredygtige energiløsninger.

Udtalelse fra branchen

Studerende med grønt mindset skal fastholde produktion i Danmark

Ifølge Camilla Nellemann skal der uddannes flere med tekniske og naturvidenskabelige kompetencer, som kan fortsætte det gode innovationsarbejde med bæredygtige løsninger

Få et overblik over vores uddannelsestyper

Hos UCN tilbyder vi forskellige 3 typer af videregående uddannelser: erhvervsakademiuddannelser, overbygningsuddannelser og professionsbachelor. Læs kort om de forskellige typer her.

Se alle uddannelser indenfor industri og produktion

Automationsteknolog

Automationsteknolog

Aalborg
September
Eksport og teknologi

Eksport og teknologi

Aalborg
September
Produktions­teknolog

Produktions­teknolog

Aalborg
September
,
Februar
Produktudvikling og teknisk integration

Produktudvikling og teknisk integration

Aalborg,
Online
September

Tal med en studievejleder

Vores studievejleder Gitte kender uddannelsessystemet og UCN's teknologiuddannelser ud og ind. Derfor er hun en god kilde til viden og hjælp. Du kan spørge om alt fra uddannelsesvalg og studiemiljø til fagligt indhold, optagelse og jobmuligheder.

Skriv til Gitte, hvis du har spørgsmål til den uddannelse du overvejer eller vil høre mere om.