Vil du arbejde med kroppen, bevægelse og berøring? Og drømmer du om en spændende karriere inden for sundhedssektoren?

Som fysioterapeut får du kontakt med mennesker i alle aldre, raske som syge. Du arbejder med behandling, genoptræning, rehabilitering, ergonomi, sundhedsfremme og forebyggelse.

På uddannelsen får du indsigt i kroppens fantastiske verden. Det centrale fag er fysioterapi, men du får også undervisning i andre fag som f.eks. anatomi, sygdomslære, psykologi, kommunikation og sociologi. På studiet kommer du og dine medstuderende til at øve jer på hinanden, og i de forskellige praktikperioder prøver du kræfter med virkelige patienter og borgere.

Fysioterapeuter arbejder især på hospitaler, kommuner og klinikker, men også inden for psykiatrien og idrætsorganisationer. Du kan også blive selvstændig og etablere privat virksomhed.

UCN-adresse
Aalborg: Selma Lagerløfs Vej 2

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

I alt 28 uger

Studiestart

September og februar


Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til fysioterapeut er tæt koblet til den virkelige verden. I undervisningen tager vi i så høj grad som muligt afsæt i cases fra den virkelige verden, og i vores store bevægelseslaboratorium træner og udvikler du dine færdigheder og kompetencer. Du kommer også i praktik flere gange i løbet af din studietid, hvor du får testet de fysioterapeutiske metoder i en virkelig situation.

Læs om uddannelsen

En studerende fortæller

"Jeg drømmer om at arbejde med børn og unge, som har kognitive vanskeligheder. Sådanne børn har så meget livsglæde, og jeg vil rigtig gerne være med til at bidrage positivt til deres dagligdag."

Camilla Skov Olesen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse til fysioterapeut på UCN.

Studievejledning

Niels Martin Brix Jensen
Optagelsesvejleder

Tlf. 72 69 10 12
nmbj@ucn.dk

Træffes tirsdage kl. 9.00-10.00 og efter aftale

 

Morten Leineweber
Kontaktperson ift. udenlandske ansøgere

Tlf. 72 69 10 11
mol@ucn.dk

Træffes efter aftale

 

Helle Bønnelykke
Kontaktperson for allerede indskrevne studerende samt ansøgning om overflytning

Tlf. 72 69 10 05
hby@ucn.dk

Træffes efter aftale