Vil du leve af dine kreative evner? Og arbejde med grafisk design og markedsføring?

Med en uddannelse til grafisk designteknolog får du mulighed for at bygge videre på dine kreative evner og udvikle dine grafiske kompetencer. Og du får indsigt i hele processen fra idé til færdigt produkt.

Uddannelsen kombinerer praktisk arbejde i grafiske designprogrammer med kreativ og æstetisk forståelse af designprocesser. Det første halve år får du undervisning i design, business og teknologi. Derefter vælger du mellem studieretningerne design og marketing.

Som grafisk designteknolog kan du f.eks. få job i grafiske virksomheder, på reklamebureauer og i marketingafdelinger. Du kan også bygge oven på din uddannelse med en professionsbachelor i eksempelvis digital konceptudvikling.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til grafisk designteknolog er tæt koblet til virkeligheden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, som blandt andet betyder, at du får tilknyttet en mentor fra virksomhed inden for branchen. Mentoren er med til at give dig et indblik i, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Samtidig kan du få sparring og gode råd, så du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Læs om mentornetværk

En studerende fortæller

"Jeg har valgt at læse til grafisk designteknolog, fordi uddannelsen formår at kombinere teori og praktisk læring i Adobe-programmerne, så det giver det bedst mulige slutprodukt. Uddannelsen har meget brede rammer, og man kan få lov til at vise alle sine kreative sider frem."

Line Langeland Jensen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til grafisk designteknolog på UCN.

Studievejledning

Nina Bach
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 15 48
nb@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.