Tilbud og events

Som ny studerende vil du kunne deltage i forskellige studiestartsaktiviteter på UCN
 

Studiestartskursus i grafisk teknologi

Kurset er for dig der starter, som ny studerende på designteknolog-uddannelsen og som har begrænset eller ingen kendskab til Adobes grafiske programmer.

På designteknolog-uddannelsen skal du lære at håndtere forskellige Adobe programmer, der bruges til at fremstille grafisk design. På studiestartskurset bliver du i et forløb der strækker sig over 4 sammenhængende dage introduceret til basisviden i at designe med de vigtigste grafiske designe programmer: Illustrator, Photoshop og InDesign. Det vil være en fordel at tage dette kursus, hvis du ikke i forvejen har anvendt de tre design-programmer.

 Det er ikke påkrævet at du tager studiestartskursus, men kurset kan være en værdifuld hjælp til at få en bedre start med den teknologi der anvendes på designteknolog-uddannelsen. Derudover møder du også flere af dine medstuderende forud for uddannelsens start og bliver introduceret for nogle af de undervisere der er på uddannelsen.

Du kan læse mere om studiestartskursus i grafisk teknologi.

UCN ambassadører 

UCN ambassadører skaber et levende internationalt studiemiljø ved at udvikle relevante faglige og sociale arrangementer og facilitere videndeling mellem studerende på tværs af uddannelser og nationaliteter.

Fra starten vil ambassadørerne arrangere en række aktiviteter, der sikrer, at du får kendskab til dine medstuderende og hurtigt får nye venner fra både Danmark og hele verden!

Aktivitetslisten er stadigt voksende, da studerende stiller nye ønsker, men for at nævne nogle vil du blive præsenteret for forskellige teambuilding og sportsaktiviteter, picnics, filmaftener, udflugter og tema-baserede fester f.eks. Valentinsdag og Halloween.

Vil du være med? Kontakt ambassadors@ucn.dk og følg os på Facebook.

Events på dit campus

10.09.2021 - UCN SummerCup

Få invitationen her (PDF)