Studiemiljø

Din hverdag som studerende på grafisk designteknolog er præget af uddannelsens studieform.

En fælles adresse

Uddannelsen til grafisk designteknolog deler adresse med en række andre akademi- og professionsbacheloruddannelser på Sofiendalsvej 60.

Derfor er hverdagen præget af en mangfoldig forsamling af unge studerende og en puls, der skaber stemning og energi på stedet.

Din hverdag

Din hverdag som studerende på grafisk designteknolog er præget af uddannelsens studieform, og det betyder, at der i perioder kan være stille og fredfyldt i skolens lokaler og på gangene, hvor der i andre perioder, fx op til en eksamen, kan være en hektisk og travl stemning.

Det giver alt sammen med levende atmosfære, som på nogle fronter ligner den grafiske branches pulserende hverdag. 

Samarbejde med erhvervslivet

Under uddannelsen til grafisk designteknolog har du mulighed for at afprøve din faglige kunnen ved at deltage i konkurrencer og udfordringer udsted af branchen i samarbejde med UCN.

Et konkret eksempel er en grafisk konkurrence udarbejdet i samarbejde med MedieHus Danmark og studieretning Marketing. MedieHus Danmark laver blandt andet annoncefinansierede brochurer og magasiner.

Konkurrencen bestod af to opgaver. I den ene opgave skulle de studerende give deres bud på, hvordan indhold, billeder og annoncer bedst kunne sættes op i en fysisk brochure i forhold til at opnå et pænt, harmonisk udtryk, der afspejler en kundes virksomhed.

I den anden opgave skulle de studerende skulle komme med forslag til, hvordan kunden kunne gøre opmærksom på brochuren, samt hvordan den kunne inddrages i det øvrige markedsføringsarbejde.

Fredagsbar og fester

På skolen er der tradition for et fredagsmiljø med fredagsbar. Den ellers pulserende stemning forvandler sig fredag eftermiddag til en afslappet og hyggelig og er ofte starten på en festlig weekend.

Skolen står i spidsen for temaarrangementer og fester i løbet af studietiden.

Læs om Campus Sofiendalsvej

Læs om de forskellige faciliteter på Campus Sofiendalsvej og bliv klogere på alt fra parkering, studieadministration, boghandel, bibliotek, café med videre. Læs også om faglige og sociale tilbud på tværs af UCN.

Studiekalender 2016 - 2018

Hold dig opdateret med studiekalenderen for 2016 - 2018 (PDF) for alle teknologi-uddannelserne.

Campus Sofiendalsvej i AalborgVideoen er udarbejdet af UCN dimittend Malvina Birndtova.