Vil du arbejde med innovation, ledelse og virksomhedsdrift i din egen eller i eksisterende virksomheder?

Har du en erhvervsakademiuddannelse, kan du tage overbygningsuddannelsen i innovation og entrepreneurship. Her bliver du klædt på til at starte egen virksomhed eller hjælpe andres virksomheder med at udvikle nye forretningsidéer. Du vil lære at vurdere nye idéers forretningspotentiale, planlægge driften af en succesfuld virksomhed, og hvordan du sælger og markedsfører et produkt.

På uddannelsen arbejder du med emner som den kreative og innovative proces, projektledelse, virksomhedsdrift, vækst og forandringsledelse. Du vil kunne forme dit uddannelsesforløb via forskellige valgfag. Uddannelsen involverer en afsluttende praktik, som både kan afvikles i din egen eller andres virksomhed.

Som færdiguddannet professionsbachelor i innovation og entrepreneurship er du naturligvis i en særlig god situation til at starte din egen virksomhed alene eller i fællesskab med andre. Du kan også indgå i mange forskellige slags private eller offentlige organisationer om intraprenør, hvor din rolle eksempelvis kunne være at udvikle nye forretningsområder fra bunden.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk

Praktik

3 måneder

Studiestart

September

HVORFOR SKAL DU LÆSE INNOVATION OG ENTREPRENEURSHIP?


Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning. Husk at du skal søge senest 1. juli kl. 12.00.

Læs om optagelse

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse inden for innovation og entrepreneurship på UCN.

Studievejledning

Louise Esko
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 45
loer@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.