Gå til hoved indhold

Innovation og entrepreneurship

En 1,5-årig overbygningsuddannelse, hvor du lærer at starte egen virksomhed eller udvikle forretningsidéer for andre.

Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og videreuddannelse som professionsbachelor i innovation og entrepreneurship.

Som færdiguddannet kan du arbejde med innovation og idéudvikling. Du har forretningsforståelse og ved, hvordan du transformerer en idé til et reelt forretningskoncept.

Du kan udvikle go-to-market strategier og eksekvere disse. Derudover formår du at styre og lede projekter, som drejer sig om innovation, entreprenørskab, intraprenørskab, idéudvikling og forretningsudvikling.

Start egen virksomhed eller eksekvér forretningsidéer for andre

Du er naturligvis i en særlig god situation til at starte din egen virksomhed enten alene eller i fællesskab med andre. Du kan også indgå i mange forskellige private eller offentlige organisationer som intraprenør, hvor din rolle eksempelvis kunne være at udvikle nye forretningsområder fra bunden. Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Iværksætter
  • Virksomhedsejer
  • Projektleder
  • Koordinator
  • Konsulent

Videreuddannelse på kandidatniveau

Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos studievejledningen.

En professionsbachelor i innovation og entrepreneurship er eksempelvis adgangsgivende til kandidatoverbygningen i It, kommunikation og organisation (AU).