Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som professionsbachelor i innovation og entrepreneurship.

Som færdiguddannet professionsbachelor i innovation og entrepreneurship er du naturligvis i en særlig god situation til at starte din egen virksomhed alene eller i fællesskab med andre. Du kan også indgå i mange forskellige slags private eller offentlige organisationer som intraprenør, hvor din rolle eksempelvis kunne være at udvikle nye forretningsområder fra bunden.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Iværksætter
  • Virksomhedsejer
  • Projektleder
  • Koordinator
  • Konsulent

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag din overbygning i udlandet

Du kan også vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Det er ikke kun på UCN, du kan tage en overbygning. Du kan undersøge dine muligheder på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakte deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos den faglige studievejleder samt i den generelle studievejledning.

Studievejledning

Louise Esko
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 45
loer@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.