Brænder du for international handel på et højt niveau? Og kan du se dig selv i en global virksomhed?

Er du uddannet markedsføringsøkonom, kan du tage overbygningsuddannelsen i international handel og markedsføring. Med uddannelsen får du en indsigt i og forståelse for de mange forskellige faktorer, der er væsentlige, når du skal sælge varer eller services i Danmark eller udlandet.

Du får bl.a. undervisning i virksomhedens salgsgrundlag og forretningsudvikling i et internationalt perspektiv. Du lærer også om markedsføring, logistik, jura, ledelse og økonomi. Derudover indeholder uddannelsen elementer, du selv vælger, så du har stor indflydelse på din faglige profil.

Som færdiguddannet kan du få job i både Danmark og i udlandet. Du kan eksempelvis komme til at arbejde som projektleder, salgskoordinator, key account manager, marketingkoordinator og på sigt marketingchef, salgschef eller eksportchef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

3-4 måneder

Studiestart

September

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning. Husk at du skal søge senest 1. juli kl. 12.00.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Det praktiske element som international handel og markedsføring på UCN tilbyder passer godt til min personlighed. Jeg bliver motiveret af at arbejde med virkelige problemstillinger, og praktikdelen giver desuden en god mulighed for at få afprøvet teori i praksis."

Martin Bundgård Lind

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til international handel og markedsføring på UCN.

Studievejledning

Torben Gregersen
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 49
tog@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.