Kom til åbent hus - onsdag den 7. juni

Onsdag den 7. juni kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til åbent hus og høre mere om uddannelsen. Det foregår på Hobrovej 85, 9000 Aalborg.

Brænder du for international handel på et højt niveau? Og kan du se dig selv i en global virksomhed?

Er du uddannet markedsføringsøkonom, kan du tage overbygningsuddannelsen i international handel og markedsføring. Med uddannelsen får du en indsigt i og forståelse for de mange forskellige faktorer, der er væsentlige, når du skal sælge varer eller services i Danmark eller udlandet.

Du får bl.a. undervisning i virksomhedens salgsgrundlag og forretningsudvikling i et internationalt perspektiv. Du lærer også om markedsføring, logistik, jura, ledelse og økonomi. Derudover indeholder uddannelsen elementer, du selv vælger, så du har stor indflydelse på din faglige profil.

Som færdiguddannet kan du få job i både Danmark og i udlandet. Du kan eksempelvis komme til at arbejde som projektleder, salgskoordinator, key account manager, marketingkoordinator og på sigt marketingchef, salgschef eller eksportchef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

3-4 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Louise Esko
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 45
loer@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

"Det praktiske element som international handel og markedsføring på UCN tilbyder passer godt til min personlighed. Jeg bliver motiveret af at arbejde med virkelige problemstillinger, og praktikdelen giver desuden en god mulighed for at få afprøvet teori i praksis."

Martin Bundgård Lind

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til international handel og markedsføring på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind